Marsi Anikó könnyek között emlékezett meg Horváth Ádám rendezőről

Forrás: TV2 -
halál rendező Horváth Ádám megemlékezés Marsi Anikó Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mádai Vivien és Marsi Anikó is a júniusban elhunyt Horváth Ádám rendező tanítványa volt. Élő adásban, könnyek között emlékeztek meg szeretett tanárukról. 

Tisztelték és szerették tanítványai Horváth Ádámot, a Kossuth-, Erkel Ferenc- és Balázs Béla-díjas rendezőt, akit kedden kísértek utolsó útjára szerettei.

A Mokkában Marsi Anikó mesélt a közös emlékeikről, hiszen a műsorvezető – Mádai Vivienhez hasonlóan – a rendező tanítványai közé tartozott.

„Tizennyolc éves voltam, amikor bekerültem a főiskolára, és ő volt az egyik osztályvezető tanárom. A másik pedig Vitray Tamás” – mondta Marsi Anikó. Történeteiből kiderült: Horváth Ádám egyszerre volt emberséges és tiszteletet parancsoló.

„Odafigyelt arra, hogy van-e pénzünk ennivalóra. Volt olyan, hogy el kellett mennünk, az egész osztálynak közösen egy rendvezvényre. Rám nézett, és megkérdezte, hogy 'Magának van pénze cipőre?'. És mondtam, hogy 'Miért, tanár úr, ciki, ami rajtam van?'. És mondta, hogy 'Hát ebben ne jöjjön'. Majd elővette a pénztárcáját, és odaadta a pénzt. Ez elsőre olyan kellemetlen volt, de másodikra meg rettenetesen hálás voltam érte. Ugyanilyen szeretettel vette körül a többieket is az osztályban” – idézte fel a kedves emléket Marsi Anikó.

Holtan találták a britek világ- és Európa-bajnok dzsúdósáthttp://www.life.hu/sztarok/20190717-holtan-talaltak-a-britek-vilag-es-europabajnok-dzsudosat.htmlHoltan találták Craig Fallon világ- és Európa-bajnok brit cselgáncsozót. TV + Sztárok--Elbúcsúztatták Horváth Ádám rendezőt: Csűrös Karola gyászolja férjéthttp://www.life.hu/sztarok/20190717-elbucsuztattak-horvath-adam-rendezot-csuros-karola-gyaszolja-ferjet.htmlUtolsó útjára kísérte a gyászoló tömeg kedden Horváth Ádám Kossuth-, Erkel Ferenc- és Balázs Béla-díjas rendezőt. Felesége, Csűrös Karola színésznő esténként egyedül szeretne gyászolni, nem akarja, hogy bárki hozzá költözzön. TV + SztárokOrigo70 éves lesz Várkonyi András: nem enyhül lánya elvesztése miatt érzett gyászahttp://www.life.hu/sztarok/20190717-70-eves-lesz-varkonyi-andras-nem-enyhul-lanya-elvesztese-miatt-erzett-gyasza.htmlCsaládi és baráti körben ünnepli hamarosan 70. születésnapját az ország Vili bácsija, Várkonyi András. A színésznek nem lesz felhőtlen az öröme, hiszen tavaly veszítette el lányát, Andreát. A gyászuk azóta sem enyhült. TV + SztárokFotó: Rostás Bianka/Life.huMiley Cyrus egy ufóval csókolózott – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190717-miley-cyrus-egy-ufoval-csokolozott.htmlMiley Cyrus nem túl megnyerő fotót tett közzé: egy földönkívülivel csókolózik. TV + Sztárok--Ismét álhírek jelentek meg Szandiról, kiakadtak a rajongókhttp://www.life.hu/sztarok/20190717-ismet-alhirek-jelentek-meg-szandirol-kiakadtak-a-rajongok.htmlElárasztották a negatív kommentek és a számonkérő levelek Szandi közösségi oldalát. Az énekesnőről ismét álhírek jelentek meg, amit rengetegen elhittek. TV + SztárokOrigoFlipper Öcsi eltitkolt fiát keresi a család: megszólalt a férfi, akit családtagnak hittekhttp://www.life.hu/sztarok/20190717-flipper-ocsi-eltitkolt-fiat-keresi-a-csalad-megszolalt-a-ferfi-akit-csaladtagnak-hittek.htmlFénykép alapján kereste a család Flipper Öcsi eltitkolt, Franciaországban élő fiát. Most megszólalt a férfi, akiről vélhetően a fotó készült. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.