Alec Baldwin lánya, Ireland zsinórtangában pózolt egy erkélyen

alak Ireland Baldwin erkély zsinórtagna test Alec Baldwin tanga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zsinórtangában mondott köszönetet a szép élményekért Alec Baldwin lánya, Ireland. A fotót pedig meg is osztotta közösségi oldalán. 

Jól sikerülhetett Alec Baldwin lányának, a 23 éves Irelandnek az egyik utazása, ugyanis egy igencsak pikáns fotóval mondott köszönetet az őt vendégül látó hotelnek.

A hibátlan alakkal rendelkező lány egy szál zsinórtangában áll az erkélyen a kamerának háttal. Közben pedig a fehéren virító popsijára is felhívja a figyelmet.

Bővíti személyzetét a királyi család, várják a jelentkezőkethttp://www.life.hu/sztarok/20190718-boviti-szemelyzetet-a-kiralyi-csalad-varjak-a-jelentkezoket.htmlMegüresedett egy pozíció a Buckingham-palotában. Erzsébet királynő épp szakácsot keres. Az állás betöltésének szigorú feltételei vannak. TV + Sztárok--Ördög Nórát azzal vádolják, hogy pénzért használja a gyerekeithttp://www.life.hu/sztarok/20190718-ordog-norat-azzal-vadoljak-hogy-penzert-hasznalja-a-gyerekeit.htmlÖrdög Nórát megvádolták azzal, hogy felhasználja gyermekeit pénzkereset céljából.TV + Sztárok--Öt év után megkérte barátnője kezét Diazhttp://www.life.hu/sztarok/20190718-ot-ev-utan-megkerte-baratnoje-kezet-diaz.htmlDiaz eljegyezte barátnőjét, amiről Instagramon tájékoztatta követőit. TV + SztárokOrigoLilu megható közös fotót posztolt gyermekeivelhttp://www.life.hu/sztarok/20190718-lilu-meghato-kozos-fotot-posztolt-gyerekeivel.htmlLilu közös fotót posztolt gyermekeivel: nagyon idilli pillanatot mutatott követőinek. TV + Sztárok--Lilu megható közös fotót posztolt gyermekeivelhttp://www.life.hu/sztarok/20190718-lilu-meghato-kozos-fotot-posztolt-gyerekeivel.htmlLilu közös fotót posztolt gyermekeivel: nagyon idilli pillanatot mutatott követőinek. TV + Sztárok--Így búcsúzik Ambrus Zoltántól az Irigy Hónaljmirigy tagja, Sipos Tamáshttp://www.life.hu/sztarok/20190718-igy-bucsuzik-ambrus-zoltantol-az-irigy-honaljmirigy-tagja-sipos-tamas.htmlAmbrus Zoltántól egy megható dallal és klippel búcsúzik az Irigy Hónaljmirigy tagja, Sipos Tamás. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.