Alkalmi munkákból élt, mosogatott, asztalosműhelyben dolgozott Ambrus Zoltán

Forrás: rtl.hu -
Irigy Hónaljmirigy Ambrus Zoltán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A múlt vasárnap elhunyt Ambrus Zoltán életét tragikusan megváltoztatta a 2005-ben történt balesete. Most jó barátja, a basszusgitáros és asztalosként dolgozó Harkó Levente mesélt az utolsó éveiről. A két zenész 18 éve, egy koncerten ismerkedett meg, és azóta szoros, napi szintű kapcsolatban voltak.

A végzetes balesetben Ambrus agyának az a része sérült, amely a mozgásért és a táplálkozásért felel. Az utóbbi miatt rettenetesen lefogyott, soha nem erősödött meg teljesen.

„Csak alkalmi munkákat tudott végezni. De nagy összpontosítással megcsinálta azokat a feladatokat is, amelyeket én adtam neki az asztalosműhelyemben. Másutt is dolgozgatott, ahol csak tudott, konyhán és bárokban vállalt mosogatást, sőt a gitárt sem tette le végleg. Nagy tervei voltak, új dalokat komponált, a kis rokkantnyugdíjából élt, és jogdíjakat kapott. Háromnaponta látogatta a szüleit, pesterzsébeti garzonlakásából járt hozzájuk a tizenegyedik kerületbe. Idős édesapját a zebrán ütötte el egy autó még decemberben, nemsokára sajnos az édesanyja is kórházba került, nem is gyógyult meg szegény, január elején elhunyt. Zoli, miközben anyukáját gyászolta, segítette idős édesapját, aki a tragédia miatt teljesen összeomlott” – mesélte Levente a Storynak.

Forrás: rtl.hu

Közeleg Somló Tamás halálának 3. évfordulója: Charlie videóban emlékezik meg rólahttp://www.life.hu/sztarok/20190718-kozeleg-somlo-tamas-halalanak-3-evforduloja-charlie-videoban-emlekezik-meg-rola.htmlA 2016. július 19-én elhunyt Somló Tamásra emlékszik Charlie a Facebook-oldalán. Közös fotókat és videót is posztolt, utóbbihoz azt írta: „Drága Tamás! Nagyon hiányzol!” TV + Sztárok--Labancz Lilla hatalmas dekoltázzsal bűvöli el követőithttp://www.life.hu/sztarok/20190716-labancz-lilla-hatalmas-dekoltazzsal-buvoli-el-kovetoi.htmlNem mondható szégyellősnek az Álom.net egykori dögös bombázója, Labancz Lilla. TV + Sztárok--Mustáros kenyéren és vízen élt Kamarás Ivánhttp://www.life.hu/sztarok/20190714-mustaros-kenyeren-es-vizen-elt-kamaras-ivan-szinesz.htmlKamarás Iván sokáig úgy érezte, hogy az evés felesleges időtöltés. Gyerekként nem élvezte sem az ízeket, sem az ételek színkavalkádját. Bár mára ez megváltozott, a fia részben örökölte a korábbi, evéshez való viszonyát. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoKirabolták Sihell Ferry mulatóssztár házáthttp://www.life.hu/sztarok/20190714-kiraboltak-sihell-ferry-mulatossztar-hazat-ejszaka.htmlÉjszaka rabolták ki a mulatóssztárt. Amíg Sihell Ferry és felesége aludtak, betörők osontak be a lakásukba. A tolvajok hangszereket és laptopot vittek el. TV + SztárokOrigoEladja veresegyházi telkét Boros Lajos: elfogytak a tartalékaihttp://www.life.hu/sztarok/20190712-eladja-veresegyhazi-telket-boros-lajos-elfogytak-a-tartalekai-sok-penzt-kolt-gyogyszerre.htmlEgészségügyi kiadásai felemésztették Boros Lajos minden pénzét. A rádiós most megválna veresegyházi telkétől. TV + SztárokOrigoMariah Carey: "Kissé prűd vagyok"http://www.life.hu/sztarok/20190710-mariah-carey-kisse-prud-vagyok-maganeleterol-beszelt.htmlA Cosmopolitan magazin készített interjút Mariah Carey-vel: az énekesnő munkáról, dalokról, de a magánéletéről is beszélt, amivel mindenkit megdöbbentett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.