Bővíti személyzetét a királyi család, várják a jelentkezőket

Forrás: Getty Images/Anwar Hussein/Anwar Hussein -
Erzsébet királynő királyi család szakács főzés konyha személyzet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megüresedett egy pozíció a Buckingham-palotában, Erzsébet királynő épp szakácsot keres. Az állás betöltésének szigorú feltételei vannak. 

Megjelent egy álláshirdetés a Buckingham-palota weboldalán, amelyből kiderül, Erzsébet királynő szakácsot keres – szúrta ki a Bors.

Azt írják, a világ egyik legkulturáltabb és természtesen légkondicinált konyhájában kellene főznie a szerencsés jelöltnek. Az ő feladata lenne, hogy a palota személyzetének készítsen ételeket, és persze a fogadások, rendezvények alkalmával a népes vendégseregnek is.

Erzsébet királynő szereti a finomságokat Forrás: Getty Images/Anwar Hussein/Anwar Hussein

A feladat nem könnyű, hiszen a királynő nem árulja el, mi a kedvenc étele, nehogy mindenki azzal kedveskedjen neki. A leendő munkatárs készítené el számára például az úti nassolnivalókat is, állítólag az uralkodó különösen kedveli a csokis kekszet.

A palota megjegyezte az álláshirdetésben: lehet, hogy valaki úgy érzi, minden tudásnak birtokában van, ami ehhez a munkához kell, ám az biztos, hogy itt ismeretlen területekkel is szembesül majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.