Így búcsúzik Ambrus Zoltántól az Irigy Hónaljmirigy tagja, Sipos Tamás

Forrás: rtl.hu -
Irigy Hónaljmirigy búcsú Ambrus Zoltán Sipos Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ambrus Zoltántól egy megható dallal és klippel búcsúzik az Irigy Hónaljmirigy tagja, Sipos Tamás.

Ambrus Zoltán július elején távozott az élők sorából. Habár fellépni már jó ideje nem járt egykori zenekarával, az Irigy Hónaljmirigy örökös tagja maradt. Barátja és egykori kollégája, Sipos Tamás egy szívszorító dallal és klippel búcsúzott tőle – szúrta ki a Blikk.

Ambrus Zoltántól búcsúzik Sipos Tamás Forrás: rtl.hu

„Ez a dal a szólólemezem lezáró dalának íródott, de a közelmúltban elhunyt barátom, kollégám emlékének ajánlom mély fájdalommal és nagy szeretettel! Jó utat, Zolika! Vigyázz ránk fentről!” – írta a dalról Sipos Tamás, Facebook-oldalán pedig csak annyit fűzött a megosztáshoz, hogy „Ég veled, tesó”.

Janicsák Veca és férje kapcsolatát megváltoztatta az Ázsia Expresszhttp://www.life.hu/sztarok/20190718-janicsak-veca-es-ferje-kapcsolatat-megvaltoztatta-az-azsia-expressz.htmlHét évvel ezelőtt ismerte meg egymást Janicsák Veca és férje, Ábel. Magánéletükről nemigen nyilatkoztak, ám az Ázsia Expressz második évadában együtt láthatjuk majd őket. Az énekesnő elárulta: megváltoztatta kapcsolatukat a forgatás. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoCsepregi Évát ostromolják a férfiak, de ő még nem áll készen egy kapcsolatrahttp://www.life.hu/sztarok/20190718-csepregi-evat-ostromoljak-a-ferfiak-de-o-meg-nem-all-keszen-egy-kapcsolatra.htmlCsepregi Éva három évvel ezelőtt lett egyedülálló, azóta nem találta meg új párját, pedig folyamatosan ostromolják a férfiak.TV + SztárokOrigoUbrankovics Júlia szerelemre lelt Amerikábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190718-ubrankovics-julia-szerelemre-lelt-amerikaban.htmlAmerikába utazott meditálni Ubrankovics Júlia színésznő. A kirándulás után színházi szerepet is kapott a tengeren túlon, majd a szerelem is rátalált. TV + SztárokOrigoMolnár Anikó a sztárság árnyoldalairól vallott őszinténhttp://www.life.hu/sztarok/20190718-molnar-aniko-a-sztarsag-arnyoldalairol-vallott-oszinten.htmlA ValóVilág után egycsapásra az egész ország megismerte Molnár Anikó nevét. A Nagy Ő után pedig még minkább celebnek számított. Azt mondja, időbe telt, mire meg tudott küzdeni a sztárság árnyoldalairól. TV + Sztárok--Nehéz helyzetbe került Mészáros Árpád Zsolt éttermehttp://www.life.hu/sztarok/20190718-nehez-helyzetbe-kerult-meszaros-arpad-zsolt-etterme.htmlBajban van Mészáros Árpád Zsolt étterme: egy felújítás miatt kevés a vendég. TV + Sztárok--Ejtette a bíróság Kevin Spacey egyik szexuális zaklatási ügyéthttp://www.life.hu/sztarok/20190718-ejtette-a-birosag-kevin-spacey-egyik-szexualis-zaklatasi-ugyet.htmlKevin Spacey egyik szexuális zaklatási ügyét ejtette egy amerikai bíróság, mert a színészt vádló sértett nem volt hajlandó tanúskodni a bíróságon. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.