Friderikusz Sándort hiányolják rajongói, kutatnak utána

2019.07.19. 15:00

Eltűnt a nyilvánosság elől Friderikusz Sándor, több mint egy éve nem mutatkozott nyilvános eseményen. A rajongói hiányolják, kutatni kezdtek utána. 

Több, mint egy éve nem láthatták rajongói a képernyőn Friderikusz Sándort. A Facebookon rajongói oldala is van, ahol felmerült a kérdés, vajon mit csinál mostanság a tévés. Elkezdtek kutatni utána – derül ki a Bors cikkéből. 

Úgy tudni, tavaly nyáron láthatták őt utoljára Verebes István könyvbemutatóján. Az ATV-n 2016-ban szerepelt utoljára, rádióműsora 2018 tavaszán szűnt meg. Interjút Szilágyi Jánosnak adott tavaly év végén. Ekkor arról beszélt, hogy még egy ideig nyugodtan lustálkodhat budai otthonában, jók a körülményei. 

Eltűnt a nyilvánosság elől Friderikusz SándorForrás: MTI/Földi Imre

A fanklubban úgy döntöttek, nem várnak tovább, a keresésére indulnak. Az egyik tag ellátogatott a tévés Astoriánál található irodájához. Azt írta: gondozottak a virágok az erkélyen. „Sajnos semmi infó, csak várakozás és vágyakozás Fridi után...” – írta a csoportban az egyik rajongó. 

A Bors úgy döntött, hogy megsegíti kicsit az információáramlást, és megpróbálták elérni telefonon Friderikuszt, ám nem értek célt. A menedzsmentjének is küldtek levelet, de sajnos tőlük sem kaptak választ. 

Kapcsolódó cikkek
Elmaradoznak a barátok Tóth Vera mellől

Tóth Vera elárulta, amióta párkapcsolatban él, elpártoltak tőle egykori barátai.

Király Viktor és menyasszonya hamarosan családot alapíthat

Király Viktor és menyasszonya, Anita mesélt arról, hogyan is képzelik a jövőjüket. Elárulták, a házasságkötés után egyből jöhet a baba, de azt sem bánják, ha a gólya esetleg hamarabb érkezik.

Friderikusz Sándorkutatástévézésrajongó