Majka őszintén nyilatkozott Curtisszel való szétválásáról

Forrás: TV2 -
drog Majka rapper Curtis szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka és Curtis szakításától volt hangos a magyar sajtó, miután Majka a Szegedi Ifjúsági Napokon a színpadon állva elmondta: szétválnak Curisszel annak drogproblémái miatt. Most őszintén elmondta, hogyan élte meg ő ezt az időszakot. 

Curtist már sokszor hallhattuk arról nyilatkozni, milyen volt a Majkával való szétválás, ám Majka ebben a témában még nem nagyon mondta el a véleményét. Most a Best magazin számára Várkonyi Andrea készített interjút a rapparrel, aki őszintén beszélt a mögötte álló időszakról.

"Nagyon nehéz volt. Öt évig küszködtem ezzel. Sok ember azt gondolta, árulás a részemről, de ennek nagyon hosszú előzménye volt. Jobban megviselt, mint amikor anya meghalt. Nyilván ezt nem kellett látnia meg érzékelni az embereknek, megpróbáltam magamban feldolgozni. Sajnos az utolsó öt év alatt a mély barátság munkakapcsolattá silányult. Kilenc évig mindennap együtt voltunk" – mesélte Várkonyi Andreának Majka.

Majka szerint valóban olyan volt, mint egy szakítás Forrás: TV2

Kifejtette: mindent megosztottak egymással, tudták egymás titkait, de az a kapcsolat dugába dőlt. "Szóval azok az emberek, akik azt mondják, hogy elárultam őt... Pf. szerintem ő sokkal régebben elárult engem mint barátot" – szögezte le Majka.

Várkonyi Andrea szakításhoz hasonlította a rapduó szétválását. "Ez az, ez abszolút az volt! Kőkemény szerelem volt köztünk Attilával! Imádtuk egymást. Az is történt aztán, mint amikor küzdesz egy szerelemért. Szólsz, hogy ez így nem mehet... Pont, mint egy házasság" – fogalmazott a rapper. Azt is elárulta, hogy a felesége, Hajni és közös barátaik mellette álltak a nehéz időszakban.

"Valamennyire azért a mai napig jóban vagyunk. Sok mindennek köszönhető ez, nagyrészt annak, hogy belátta, elrontott valamit. Azt, hogy a kapcsolatunkat vissza lehet-e építeni oda, ahol volt, nem tudom" – mondta Majka.

Minőségi és jelölési hibákat talált a Nébih a debreceni kolbászoknálhttp://www.life.hu/sztarok/20190719-minosegi-es-jelolesi-hibakat-talalt-a-nebih-a-debreceni-kolbaszoknal.htmlÉlelmiszerbiztonsági szempontból a vizsgált 20 különböző debreceni kolbász mindegyike megfelelt, minőségi, illetve jelölési hibák miatt azonban 18 esetben kellett figyelmeztetnie a gyártókat a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakembereinek. TV + Sztárok--Pintér Adrienn elárulta, mikor házasodnak össze szerelmévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190719-pinter-adrienn-ada-elarulta-mikor-hazasodnak-ossze-szerelmevel.htmlNémetországban, Nürnbergben kezd új életet szerelmével és gyermekeivel Pintér Adrienn. A műsorvezető elárulta, mikorra tervezik az esküvőt, és azt is, hogy milyen lesz a menyasszonyi ruhája. TV + Sztárok--Pénzt követel unokájától Pécsi Ildikóhttp://www.life.hu/sztarok/20190719-penzt-kovetel-unokajatol-pecsi-ildiko-szineszno.htmlA májusi kilakoltatás ellenére Pécsi Ildikó unokája, ifjabb Szűcs Csaba még mindig a budai ingatlanban lakik. A színésznő nem hagyja annyiban a dolgot. TV + Sztárok--Visszatér a képernyőre Xéna, azaz Lucy Lawlesshttp://www.life.hu/sztarok/20190719-visszater-a-kepernyore-xena-azaz-lucy-lawless.htmlSokak kedvence volt a Magyarországon is vetített Xéna, a harcos hercegnő című sorozat. Főszereplője, Lucy Lawless most újabb szerepet vállal. TV + Sztárok--Eddig 1644 áldozatát azonosították a 2001. szeptember 11-i terrortámadásnakhttp://www.life.hu/sztarok/20190719-eddig-1644-aldozatat-azonositottak-a-vilagkereskedelmi-kozponti-elleni-2001-szeptember-11i.htmlEddig 1644 áldozatát azonosították a Világkereskedelmi Központ elleni 2001. szeptember 11-i terrortámadásnak. TV + SztárokOrigoFriderikusz Sándort hiányolják rajongói, kutatnak utánahttp://www.life.hu/sztarok/20190719-friderikusz-sandort-hianyoljak-rajongoi-kutatnak-utana.htmlEltűnt a nyilvánosság elől Friderikusz Sándor, több mint egy éve nem mutatkozott nyilvános eseményen. A rajongói hiányolják, kutatni kezdtek utána. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.