Somló Tamás halál özvegy gyász évforduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma van Somló Tamás halálának harmadik évfordulója.

Pontosan három éve annak, hogy türelemmel viselt, hosszú, súlyos betegség után 68 éves korában elhunyt Somló Tamás. Ma a családtagokon, barátokon és rajongókon kívül a hazai zenei világ rá emlékezik. A napokban a néhai énekes jó barátja, Charlie is kitett egy szívhez szóló bejegyzést a hivatalos közösségi oldalán. Közös fotójukhoz ezt írta: „Drága Tamás! Nagyon hiányzol!” Emellett pedig még egy videót is közzétett kettejükről.

Somló Tamás özvegye múlt héten a Story magazinban emlékezett meg elhunyt kedveséről. Gyöngyvér elmondta, fájdalma még nem enyhült, bár férje azt kérte tőle, ne maradjon sokáig egyedül, ő még képtelen másik férfira gondolni.

A párnak egy gyermeke született, Lili gyönyörű tinédzserré cseperedett.

Muri Enikőt foglalkoztatja az anyaság gondolatahttp://www.life.hu/sztarok/20190719-muri-enikot-foglalkoztatja-az-anyasag-gondolata.htmlMuri Enikő karrierje szárnyal, ám az énekesnő magánéletéről keveset hallani mostanában. TV + SztárokOrigoErdélyi Mónika ezzel keresi kenyerét a tévézés utánhttp://www.life.hu/sztarok/20190719-erdelyi-monika-ezzel-keresi-kenyeret-a-tevezes-utan.htmlErdélyi Mónika a tévézés után visszatért eredeti szakmájához, és újra pénzügyi területen dolgozik. TV + SztárokOrigoVoksán Virág popsijával hódít – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190719-voksan-virag-popsijaval-hodit-foto.htmlVoksán Virág imádja a szexi és merészen beállított fotókat. Ezúttal ruhában láthatjuk, de a látvány így is elképesztően dögös. TV + SztárokOrigoÖrdög Nórának beszólt egy kommentelő: így reagált rá a műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20190719-ordog-noranak-beszolt-egy-kommentelo-igy-reagalt-ra-a-musorvezeto.htmlÖrdög Nórának Instagram-oldalán szólt be egy kommentelő. A műsorvezető nem hagyta annyiban a megjegyzést. TV + SztárokOrigoAz anyakirályné örökbecsű szabálya nehezíti meg Meghan hercegné mindennapjaithttp://www.life.hu/sztarok/20190718-az-anyakiralyne-orokbecsu-szabalya-neheziti-meg-meghan-hercegne-mindennapjait.htmlIgaz, már évekkel ezelőtt elhunyt Erzsébet királynő édesanyja, az anyakirályné, ám egyik örökbecsű szabályát még mindig mantrázza a család. Úgy tudni, ez nagyon megnehezíti Meghan hercegné mindennapjait. TV + Sztárok--Bővíti személyzetét a királyi család, várják a jelentkezőkethttp://www.life.hu/sztarok/20190718-boviti-szemelyzetet-a-kiralyi-csalad-varjak-a-jelentkezoket.htmlMegüresedett egy pozíció a Buckingham-palotában, Erzsébet királynő épp szakácsot keres. Az állás betöltésének szigorú feltételei vannak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.