Meghan Markle B terv volt csak Harry herceg számára: Pippa Middleton volt álmai nője

Forrás: AFP -
Pippa Middleton Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét egy kegyetlen pletyka kapott szárnyra Harry és Meghan házasságáról. Többen állítják, hogy a hercegné csupán B terv volt Sussex hercege számára.

A királyi család közeli emberek közül többen is azt állítják, Harry herceg először nem Meghan Markle-t akarta elvenni feleségül. Pippa Middleton, Katalin hercegné húga volt az a nő, aki elcsavarta Vilmos herceg öccsének fejét. Többen úgy vélték, igazi álompár lehetett volna belőlük. Csak úgy izzott a levegő körülöttük, amikor együtt voltak.

Pippa Middleton kitiltotta Harry herceg kedvesét az esküvőjéről Forrás: AFP

A pletykák ellenére nem volt köztük semmi, amit Harry nagyon bánt. Mivel Pippa nem őt választotta, így a herceg keresett magának egy B megoldást Meghan személyében, aki feltűnően hasonlít Katalin hercegné húgához. Nem csak külsőleg, belsőleg is komoly egyezések vannak: Meghan és Pippa is szereti az állatokat, a divatot és a hírességek közelségét – írta meg a Ripost.

Fájó szívvel búcsúzik Peller Mariann a Szomszédok atyjától, Horváth Ádámtólhttp://www.life.hu/sztarok/20190720-fajo-szivvel-bucsuzik-peller-mariann-a-szomszedok-atyjatol-horvath-adamtol.htmlA csinos műsorvezető, Peller Mariann az egyetemen ismerkedett meg a Kossuth-díjas rendezővel, a Szomszédok atyjával, a közelmúltban elhunyt Horváth Ádámmal. TV + Sztárok--Lilu megható családi fotót posztolt két kisfiávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190720-lilu-meghato-csaladi-fotot-posztolt-ket-kisfiaval.htmlLilu immár kétgyerekes édesanyaként teljesnek érzi életét. Boldogságát meg is mutatta követőinek.TV + SztárokOrigoNyilvánosan esett egymásnak Kristen Stewart és barátnője, Stella Maxwell: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190720-nyilvanosan-esett-egymasnak-kristen-stewart-es-baratnoje-stella-maxwell-foto.htmlAz Alkonyat filmek Bellája, Kristen Stewart ismét összejött kedvesével, Stella Maxwell-el. A fotósok ezúttal is résen voltak. TV + Sztárok--Cardi B merész overallban villantotta meg hatalmas kebleithttp://www.life.hu/sztarok/20190719-cardi-b-meresz-overalban-villantotta-meg-hatalmas-kebleit.htmlNem sokat bízott a képzeletre Cardi B. A rapper egy olyan overallt vett fel, amely testfestékként simult az alakjára, és keblei nagy részét is szabadon hagyta. TV + Sztárok--Pénzt követel unokájától Pécsi Ildikóhttp://www.life.hu/sztarok/20190719-penzt-kovetel-unokajatol-pecsi-ildiko-szineszno.htmlA májusi kilakoltatás ellenére Pécsi Ildikó unokája, ifjabb Szűcs Csaba még mindig a budai ingatlanban lakik. A színésznő nem hagyja annyiban a dolgot. TV + Sztárok--Minőségi és jelölési hibákat talált a Nébih a debreceni kolbászoknálhttp://www.life.hu/sztarok/20190719-minosegi-es-jelolesi-hibakat-talalt-a-nebih-a-debreceni-kolbaszoknal.htmlÉlelmiszerbiztonsági szempontból a vizsgált 20 különböző debreceni kolbász mindegyike megfelelt, minőségi, illetve jelölési hibák miatt azonban 18 esetben kellett figyelmeztetnie a gyártókat a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakembereinek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.