Hetente látogatja volt feleségét Vitray Tamás

Fotó: Hirling Bálint [origo] -
betegség Vitray Tamás ápolás exfeleség Földi Teri
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint harminc éve vált el Vitray Tamás és Földi Teri, de a szeretet a mai napig megmaradt. A legendás tévés meghatóan gondoskodik a beteg színésznőről.

Hetente látogatja második feleségét Vitray Tamás. Földi Terit jelenleg a Mazsihisz Szeretetkórházban ápolják. Vitray és Földi házassága Kállai Bori színésznő miatt ért véget, akit a tévés egy debreceni virágkarneválon ismert meg. Vitray másfél évig titkolta a szerelmüket, majd 10 év házasság után elvált Földitől.

Vitray Tamás hetente látogatja második feleségét, Földi Terit Fotó: Hirling Bálint [origo]

„Nem érzek ebben semmi különlegességet, nem érdemlek ezért külön figyelmet. Számomra teljesen természetes, hogy meglátogatom Terit, hiszen tíz évet éltünk együtt, ami hosszú idő. Ha tehetem, hetente bejárok a Mazsihisz Szeretetkórházba, hiszen a második nejem mellett több ismerősömet, barátomat is ott ápolják. Én szerencsére jó erőben vagyok és ha szép az idő, szívesen sétálok a kórház kertjében Terivel, akit a lányán és rajtam kívül nem igazán látogat senki. Jól jön neki a társaság annak ellenére is, hogy a kórház személyzete nagyon figyelmes és kedves...” – mondta a Ripostnak Vitray.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.