Ördög Nóra és Nánási Pál zseniális fotót készített az öregítő applikációval

Nánási Pál öregítő app Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A civilek és sztárok körében is hódít a Facebook öregítő applikációja. Bár úgy tudni, az app használata nem veszélytelen, hiszen az alkalmazás által a gépünkön tárolt többi kép is elérhetővé válhat, ez Nánásiékat sem tartotta vissza egy kis mókázástól. 

„Na engem is elkapott a vírus. Én és a fiatal feleségem. #faceapp #nemisrossz” – írta a manipulált fotóhoz Nánási. A kép valóban szellemes lett, nézzétek csak:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Na engem is elkapott a vírus: ):):)):) Én és a fiatal feleségem. #faceapp #nemisrossz.

Nánási Pál (@palnanasi) által megosztott bejegyzés,

Nem sok mindent takar Tóth Andi blúzahttp://www.life.hu/sztarok/20190721-nem-sok-mindent-takart-toth-andi-bluza-fellepesre-menet.htmlKihívó képet tett közzé a közösségi oldalán Tóth Andi. TV + SztárokOrigoSzakácsot keres II. Erzsébet: ennyi pénzt kapna az alkalmazotthttp://www.life.hu/sztarok/20190721-szakacsot-keres-ii-erzsebet-ennyi-penzt-kapna-az-alkalmazott.htmlÚj menü kitalálása és a különleges eseményekre való ételkészítés lenne a feladata a Buckingham-palota új szakácsának. TV + SztárokOrigoSokat nélkülözött Pápai Jocihttp://www.life.hu/sztarok/20190720-sokat-nelkulozott-papai-joci-enekes.htmlMár-már abba akarta hagyta az éneklést Pápai Joci, aki 2005-től zenél, ugyanis egy darabig nem következett be az áttörés, alig volt felkérése, sehova nem hívták. Állítja, rengeteget nélkülözött, és egy ponton túl arra jutott, civil szakma után kellene néznie. Jó, hogy nem tette: ma már hatalmas rajongótábora van, és az egész ország megismerte a nevét. TV + Sztárok--Sokat köszönhet a szépségversenynek Geszler Dorottyahttp://www.life.hu/sztarok/20190720-sokat-koszonhet-szepsegversenynek-geszler-dorottya.html19 évesen ismerte meg az ország Geszler Dorottyát, aki akkor a Miss Hungary versenyen a 3. helyezést érte el. Állítja, sokat profitált a versenyből, de meg kellett küzdenie a beskatulyázással, és nem volt egyszerű helyzetben a férfiak terén sem. A TV2 Mokkájában ezekről mesélt. TV + Sztárok--Kamerák előtt hívta fel férjét Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20190720-kamerak-elott-hivta-fel-ferjet-demcsak-zsuzsa-musorvezeto.htmlBoldog és szerelmes Demcsák Zsuzsa. A minap egy fotózás kapcsán kamerák előtt hívta fel férjét, aki hamarosan Magyarországra érkezik. TV + SztárokOrigoIlyen a szakítás után Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor kapcsolatahttp://www.life.hu/sztarok/20190720-ilyen-a-szakitas-utan-varkonyi-andrea-es-bochkor-gabor-kapcsolata-kuzos-gyerekuk-nori.html2018 őszén 12 év közös élet után szakított Várkonyi Andi és Bochkor Gábor. Eleinte nem kommentálták a hírt, később mindketten megszólaltak. Most a csinos televíziós mesélt arról, hogyan érzi magát, és milyen a viszonya gyermeke apjával. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.