Katalin hercegné Vilmos herceg Kensington-palota György herceg születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Friss fotókkal köszöntötte fel a Kensington-palota a hatodik születésnapja alkalmából György herceget.

Csak úgy repül az idő: immár hatodik születésnapját ünnepli Katalin hercegné és Vilmost herceg nagyobbik fia. György hercegről a nagy nap alkalmából a Kensington-palota három új fotót is feltöltött a közösségi oldalra az alattvalók legnagyobb örömére. A gyermek mindegyiken csupa mosoly, az egyiken egy sötétzöld felsőt, kettőn pedig az angol labdarúgó válogatott mezét viseli.

Ilyen lesz Pikali Gerda és Rékasi Károly esküvőjehttp://www.life.hu/sztarok/20190722-ilyen-lesz-pikali-gerda-es-rekasi-karoly-eskuvoje.htmlRékasi Károly elárulta, milyen lesz az esküvőjük Pikali Gerdával. TV + Sztárok--Sári Évi már alig várja a Macskák filmes adaptációjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190722-sari-evi-mar-alig-varja-a-macskak-filmes-adaptaciojat.htmlSári Évi elmondta, nem érti, miért kritizálják olyan sokan a Macskák új feldolgozását. TV + SztárokOrigoExkluzív interjút adott Michael Jackson egykori orvosahttp://www.life.hu/sztarok/20190722-exkluziv-interjut-adott-michael-jackson-egykori-orvosa-gyerekmolesztalas.htmlA Daily Starnak adott exkluzív Michael Jackson egykori orvosa, Neil Rather. Elárulta, már a kilencvenes években figyelmeztette az énekest, hogy félreérthető ahogy a gyerekekkel viselkedik. Hozzátette, szerinte Jacksonban semmi rossz szándék nem volt. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka visszalépett 100 méter hátonhttp://www.life.hu/sztarok/20190722-hosszu-katinka-visszalepett-100-meter-haton-kvangdzsui-vilagbajnoksag-uszoversenyeinek-masodik.htmlHosszú Katinka visszalépett a 100 méter hát küzdelmeitől a kvangdzsui világbajnokság úszóversenyeinek második napján.TV + Sztárok--Újabb esküvőre készülhet a brit királyi család: Beatrix yorki hercegnő lehet a menyasszonyhttp://www.life.hu/sztarok/20190721-ujabb-eskuvore-keszulhet-a-brit-kiralyi-csalad-o-lesz-a-menyasszony.htmlEgyre többet mutatkozik szerelmével nyilvánosan Beatrix hercegnő, András herceg lánya, ez pedig arra utal, hogy hamarosan bejelentik az eljegyzésüket. TV + Sztárok--Aggódnak a rajongói Tolvai Reniért: testőrt kellene fogadniahttp://www.life.hu/sztarok/20190721-aggodnak-a-rajongoi-tolvai-reniert-testort-kellene-fogadnia.htmlAhogy megírtuk, pár napja osztotta meg az Instagram-oldalán Tolvai Reni, hogy az egyik koncertje után ittas férfiak zaklatták. Az énekesnő teljesen kiakadt, most pedig rajongói is aggódnak érte. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.