Ilyen lesz Pikali Gerda és Rékasi Károly esküvője

Fotó: Tuba Zoltán/Origo, Hámori Zsófia/Life.hu -
esküvő házasság Pikali Gerda Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rékasi Károly elárulta, milyen lesz az esküvőjük Pikali Gerdával.

Rékasi Károly és Pikali Gerda februárban költözött be új építésű házába a soroksári Molnár-szigeten. A színész most a Blikknek adott interjújában elmondta, hamarosan hivatalosan is összekötik az életüket, és oltár elé állnak. Részleteket is elárultak a ceremóniáról.

Ha már meglépjük életünk e fontos mérföldkövét, legyen tökéletes minden, a környezet is, ahogy Gerda menyasszonyi fejdísze, amit a ruhájával együtt már megtervezett. (...) Gerdával már szépen elterveztünk mindent. Hagyományos és bolondos lesz egyszerre, magunkhoz igazítva. Az biztos, hogy ne egyéjszakás kalandra számítson a násznép, mert nem csak a hivatalos ceremónián és a lakodalmon leszünk a vendégeinkkel. Sokkal több időt szánunk a szokásosnál az esküvőnkre!"

Rékasi Károly és Pikali Gerda hamarosan összeházasodnak Fotó: Tuba Zoltán/Origo, Hámori Zsófia/Life.hu
Újabb esküvőre készülhet a brit királyi család: Beatrix yorki hercegnő lehet a menyasszonyhttp://www.life.hu/sztarok/20190721-ujabb-eskuvore-keszulhet-a-brit-kiralyi-csalad-o-lesz-a-menyasszony.htmlEgyre többet mutatkozik szerelmével nyilvánosan Beatrix hercegnő, András herceg lánya, ez pedig arra utal, hogy hamarosan bejelentik az eljegyzésüket. TV + Sztárok--Hetente látogatja volt feleségét Vitray Tamáshttp://www.life.hu/sztarok/20190721-hetente-latogatja-volt-feleseget-vitray-tamas.htmlTöbb mint harminc éve vált el Vitray Tamás és Földi Teri, de a szeretet a mai napig megmaradt. A legendás tévés meghatóan gondoskodik a beteg színésznőről. TV + Sztárok--Caramel kislánya betegségéről nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20190721-caramel-kislanya-betegsegerol-nyilatkozott.htmlA Borsnak adott interjújában Caramel végre megerősítette azt, amit már sejthettünk: kislánya, Szofi végre jól van. TV + SztárokOrigoHarry herceg visszautasította a meghívást Ellie Goulding esküvőjérehttp://www.life.hu/sztarok/20190721-harry-herceg-visszautasitotta-a-meghivast-ellie-goulding-eskuvojere.htmlHamarosan férjhez megy Ellie Goulding énekesnő. A jeles eseményre a brit királyi család tagjait is meghívta, ám Harry herceg lemondta a részvételt – korábban ugyanis gyengéd szálak fűzték Ellie-hez. TV + Sztárok--Milliókat keres fenekével Natalia Garibotto az Instagramonhttp://www.life.hu/sztarok/20190721-milliokat-keres-fenekevel-natalia-garibotto-az-instagramon.htmlA 26 éves Natalia Garibotto rengeteget keres azzal, hogy az Instagramon mutogatja méretes fenekét. 1,3 millió követője van. TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra és Nánási Pál zseniális fotót készített az öregítő applikációvalhttp://www.life.hu/sztarok/20190721-ordog-nora-es-nanasi-pal-zsenialis-fotot-keszitett-az-oregito-applikacioval-facebook.htmlA civilek és sztárok körében is hódít a Facebook öregítő applikációja. Bár úgy tudni, az app használata nem veszélytelen, hiszen az alkalmazás által a gépünkön tárolt többi kép is elérhetővé válhat, ez Nánásiékat sem tartotta vissza egy kis mókázástól. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.