Sári Évi már alig várja a Macskák filmes adaptációját

musical Macskák adaptáció film Sári Évi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sári Évi elmondta, nem érti, miért kritizálják olyan sokan a Macskák új feldolgozását.

A napokban jelent meg az az előzetes, amely a Macskák filmes adaptációjából készült. A kisfilm alaposan felkorbácsolta a kedélyeket, a nézők többsége nem volt elragadtatva tőle. Kritizálták az alkotókat, és nem értik, miért digitális technikával ragasztottak szőrt a színészek testére. A Blikk most kifaggatta a magyar színpadi változatban szereplő Sári Évit, aki elmondta, neki igenis tetszett az előzetes.

Én nagyon örülök, hogy film készült belőle! Már láttam az előzetesét, és teljesen magával ragadott. Sőt még azt a háttérvideót is megnéztem, ami a kulisszák mögé enged betekintést, és megmutatja, hogyan vették fel a filmet. Nagyon tetszett ez a pár képkocka, szerintem csodálatos lesz, és már alig várom, hogy megnézhessem moziban. Jennifer Hudson gyönyörűen énekel benne, ráadásul az egyik kedvenc énekesnőm, így hát nagyon izgatott vagyok a bemutatót illetően. (...) Nem értem a fanyalgókat, engem a legkevésbé sem zavar, hogy a szereplők digitális szőrt kaptak, és nem ember méretűek. A mai filmkészítésben az az egyik legnagyszerűbb, hogy a fantáziának szinte semmi sem szab határt, szerintem egy hihetetlenül látványos, egyedi alkotást láthatunk majd. Nekem már az is eszembe jutott, hogy ezek direkt kritikák, hogy csináljanak egy kis felhajtást a premier előtt."

Sári Évi alig várja, hogy megjelenjen a film Forrás: TV2
Újabb esküvőre készülhet a brit királyi család: Beatrix yorki hercegnő lehet a menyasszonyhttp://www.life.hu/sztarok/20190721-ujabb-eskuvore-keszulhet-a-brit-kiralyi-csalad-o-lesz-a-menyasszony.htmlEgyre többet mutatkozik szerelmével nyilvánosan Beatrix hercegnő, András herceg lánya, ez pedig arra utal, hogy hamarosan bejelentik az eljegyzésüket. TV + Sztárok--Hetente látogatja volt feleségét Vitray Tamáshttp://www.life.hu/sztarok/20190721-hetente-latogatja-volt-feleseget-vitray-tamas.htmlTöbb mint harminc éve vált el Vitray Tamás és Földi Teri, de a szeretet a mai napig megmaradt. A legendás tévés meghatóan gondoskodik a beteg színésznőről. TV + Sztárok--Balatoni hajóról posztolt bikinis fotót Iszak Eszterhttp://www.life.hu/sztarok/20190721-balatoni-hajorol-posztolt-bikinis-fotot-iszak-eszter.htmlIszak Eszter a Balatonról jelentkezett be, szuperszexi fotót posztolt közösségi oldalára. TV + Sztárok--Caramel kislánya betegségéről nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20190721-caramel-kislanya-betegsegerol-nyilatkozott.htmlA Borsnak adott interjújában Caramel végre megerősítette azt, amit már sejthettünk: kislánya, Szofi végre jól van. TV + SztárokOrigoHarry herceg visszautasította a meghívást Ellie Goulding esküvőjérehttp://www.life.hu/sztarok/20190721-harry-herceg-visszautasitotta-a-meghivast-ellie-goulding-eskuvojere.htmlHamarosan férjhez megy Ellie Goulding énekesnő. A jeles eseményre a brit királyi család tagjait is meghívta, ám Harry herceg lemondta a részvételt – korábban ugyanis gyengéd szálak fűzték Ellie-hez. TV + Sztárok--Nyilvánosan esett egymásnak Kristen Stewart és barátnője, Stella Maxwell – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190720-nyilvanosan-esett-egymasnak-kristen-stewart-es-baratnoje-stella-maxwell-foto.htmlAz Alkonyat-filmek Bellája, Kristen Stewart ismét összejött kedvesével, Stella Maxwell-lel. A fotósok ezúttal is résen voltak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.