Lehet, hogy Bochkor Gábor hamarosan visszatér a rádiózáshoz

Forrás: ATV -
rádió reggeli műsor tárgyalás Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan hiányolják a rádióból Bochkor Gábor hangját. A műsorvezető most elárulta, lehet, hogy hamarosan visszatér. 

Legendás párost alkotott Bochkor Gábor és Boros Lajos rádiósként. A reggeli műsort rengetegen hallgatták. Boros Lajos nemrégiben beszélt róla, hogy visszatér a mikrofon mögé, most pedig Bochkor is ezzel kecsegteti a hallgatókat. Erről a Reggeli című műsorban mesélt. Az adást a Blikk szemlézte.

"Sokan mondják, hogy amióta nem csináljuk a műsort, nem is hallgatnak rádiót. Sajnálom Balázst, de tényleg ez a helyzet" – utalt Bochkor Sebestyén Balázsra. A rádiós mindig híres volt csípős megjegyzéseiről. Most azt mondta: "másfél" rádióállomással folynak a tárgyalások. Májusban indult volna a műsor, de még tolódik az időpont.

Bochkor Gábort újra az éterben hallhatjuk Forrás: ATV

Scarlett Johansson látni engedte tetoválásaithttp://www.life.hu/sztarok/20190723-scarlett-johansson-latni-engedte-tetovalasait.htmlMell alatti tájékon átlátszó ruhában jelent meg Scarlett Johansson az ide Comic-Conon. Így látni engedte néhány eddig rejtve maradt tetoválását. TV + Sztárok--Szexuális életéről faggatták Nicole Kidmant egy rádióműsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190723-szexualis-eleterol-faggattak-nicole-kidmant-egy-radiomusorban.htmlA Hatalmas kis hazugságok című sorozat második évadát népszerűsítette Nicole Kidman, ám az interjúban inkább saját szexuális életéről faggatták. Íme a reakciója. TV + Sztárok--Ezért nem látható Zoltán Erika lánya, Zoé az énekesnő tánckarában: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190723-ezert-nem-lathato-zoltan-erika-lanya-enekesno-tanckaraban.htmlZoltán Erika ritkán tesz közzé lányáról bejegyzéseket közösségi oldalán, a napokban azonban kivételt tett. A Campus Fesztiválon a Life.hu-nak elmondta, táncművész lányát miért nem láthatjuk állandó tánckarában, valamint az is szóba került, hogy a 90-es évek nagy túlélőiként mennyire érzi a retró jelzőt magáénak. TV + Sztárok--Felvállalták egymást: ismert focistával jött össze Alexandra Burke énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20190722-ismert-focistaval-jott-ossze-alexandra-burke-enekesno.htmlA lesifotósok már lekapták őket Wimbledonban, ám most hivatalosan is felvállalta kapcsolatát Alexandra Burke és Angus MacDonald angol focista. TV + SztárokAFPÍgy ünnepelte első házassági évfordulóját Vasvári Vivi és Fecsóhttp://www.life.hu/sztarok/20190722-igy-unnepelte-elso-hazassagi-evfordulojat-vasvari-vivi-es-fecso.htmlElső házassági évfordulóját ünnepelte Vasvári Vivien és férje, Fecsó. Nem úgy sült el a romantikus kirándulás, ahogy szerették volna, de így is nagyon kellemes estét töltöttek kettesben. TV + SztárokOrigoCampus Fesztivál 2019: az AK26 próbálja elkerülni a balhékathttp://www.life.hu/sztarok/20190722-campus-fesztival-2019-az-ak26-probalja-elkerulni-a-balhekat.htmlAz elképesztő népszerűségnek örvendő, és rövid idő alatt óriási ívet felfutó AK26 zenekar Debrecenben a Campus Fesztiválon interjút adott nekünk. A testvérpárból álló együttes egyik tagja, Django Giajjenno elmondta, szerinte mi a népszerűségük titka, és a beszélgetésből az is kiderült, hogy a csajok mit szólnak a nekik szánt, szókimondó szövegeikre. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.