Egy technikai probléma miatt meg kellett szakítani az Áll az alku adását

Áll az alku TV2 baki technikai hiba Gundel Takács Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nagyobb baki történt az Áll az alku adásában.

Különös dolog történt a minap az Áll az alku műsorában. Gundel Takács Gábor feltette a kérdést a játékosoknak, majd nagy csönd állt be a stúdióban. Senki nem tudta mire vélni, mi történik, majd a tévés elmagyarázta, hogy technikai hiba lépett fel. Emiatt új kérdésre volt szükség.

A probléma az, hogy a computer nem érzékelte a válaszokat. Egyrészt új kérdést kell, hogy feltegyek. Másrészt újabb nyomógombpróba lesz, mert nem tudjuk, hogy pontosan mi a baj, úgyhogy végigcsináljuk a procedúrát" – mondta az adásban Gundel.

Gisele Bündchen gyönyörű smink nélküli fotójánhttp://www.life.hu/sztarok/20190722-gisele-bundchen-gyonyoru-smink-nelkuli-fotojan.htmlGisele Bündchenről smink nélküli fotót posztolt a férje, Tom Brady. TV + Sztárok--Schobert Lara egy kávézóban dolgozik a nyári szünetbenhttp://www.life.hu/sztarok/20190723-schobert-lara-egy-kavezoban-dolgozik-a-nyari-szunetben.htmlSaját magának keresi a zsebpénzét a nyári szünetben Schobert Lara. Rubint Réka elmesélte, mivel foglalkozik a gyermekük. TV + SztárokOrigoOszvald Marika a luxusautó mellett döntötthttp://www.life.hu/sztarok/20190723-oszvald-marika-a-luxusauto-mellett-dontott.htmlNemrégiben autóbalesetet szenvedett Oszvald Marika. Még lábadozik, törött bordáját fájlalja, barátai pedig rábeszélték, hogy válasszon magának egy biztonságosabb járgányt. TV + SztárokOrigoSzilágyi Áron gőzfürdővel és a családdal dolgozta fel a nem várt kudarcothttp://www.life.hu/sztarok/20190723-szilagyi-aron-gozfurdovel-es-csaladdal-dolgozta-fel-a-nem-vart-a-kudarcot.htmlA világbajnokságon a 32-ben esett ki Szilágyi Áron kétszeres olimpiai, világ- és Európa-bajnok kardvívó. A csapatversenyre felszívta magát, ezüstérmesek lettek. Most elárulta, hogyan tette túl magát a megrázkódtatáson. TV + Sztárok--Kiderült, milyen valójában Tyra Banks és Naomi Campbell kapcsolatahttp://www.life.hu/sztarok/20190722-kiderult-milyen-valojaban-tyra-banks-es-naomi-campbell-kapcsolata.htmlA legtöbben úgy képzeljük el, hogy a modellek állandóan rivalizálnak egymással. Ezt képzeljük Naomi Campbellről és Tyra Banksről is, akik az első színes bőrű manökenek között voltak. De vajon mi az igazság? TV + Sztárok--Rajongója zaklatja Jollythttp://www.life.hu/sztarok/20190722-rajongoja-zaklatja-jollyt.htmlEgy rajongó zaklatja Jollyt: a nő azt akarja, az énekes menjen vissza a családjához. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.