A jelek szerint teljesen megváltozott Katalin és Meghan hercegné kapcsolata

Forrás: AFP/Ben Curtis -
feszültség Meghan Markle Meghan hercegné Katalin hercegné Vilmos herceg kapcsolat Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hónapok óta arról szólnak a hírek, hogy igen feszült a viszony Katalin és Meghan hercegné között. Egy királyi családra szakosodott író, Carolyn Durand szerint azonban már megváltozott a helyzet. 

Két teljesen különböző személyiség Katalin és Meghan hercegné. Nem csoda, hogy az utóbbi hónapokban rendre arról szóltak a hírek, hogy igencsak feszült a viszony közöttük.

A királyi család szakértője, Carolyn Durand szerint valóban volt köztük feszültség, de mára ez teljesen megváltozott. Úgy tudni, hogy az esküvő óta Katalin szerette volna, ha Meghan érzi, befogadta a család. Archie születése még inkább összehozta őket – írja a The Sun.

Meghan Markle és Katalin hercegné együtt jelentek meg Wimbledonban is Forrás: AFP/Ben Curtis

Durand szerint Katalin rengeteget segített az újdonsült hercegnének a szülés előtti napokban, háromgyermekes anyaként sok tanáccsal látja el. Durand azt is elárulta, hogy a két hercegné rengeteg üzenetet vált egymással.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.