Elhunyt Rutger Hauer színész

Forrás: AFP/Alberto Pizzoli -
halál gyász Szárnyas fejvadász Rutger Hauer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
75 éves korában elhunyt Rutger Hauer.

Elhunyt Rutger Hauer – számolt be róla a Variety. A portál azt írja, a holland színészt 75 éves korában, július 19-én érte a halál otthonában és már a temetés is megtörtént. A hírt ügynöke, Steve Kenis is megerősítette.

Hauer leghíresebb szerepét az 1982-as Szárnyas fejvadászban alakította Harrison Ford partnereként, de a nézők láthatták a Batmanben és a Sin Cityben is.

Rutger Hauer 75 éves korában hunyt el Forrás: AFP/Alberto Pizzoli
Rúzsa Magdi megmutatta csodaszép unokahúgáthttp://www.life.hu/sztarok/20190724-ruzsa-magdi-megmutatta-csodaszep-unokahugat.htmlRúzsa Magdi az unokahúgával indult vakációzni. A reptérről posztoltak közös fotót. TV + SztárokOrigoValaki kicserélte Cserháti Zsuzsa fejfájáthttp://www.life.hu/sztarok/20190724-valaki-kicserelte-cserhati-zsuzsa-fejfejat.htmlEgyelőre még mindig nem készült el Cserháti Zsuzsa síremléke, egy ismeretlen azonban kicserélte gravírozott táblára a korábbi fejfát. TV + Sztárok--Nyolc éve halt meg Amy Winehouse: különös fotóval emlékezett az édesanyjahttp://www.life.hu/sztarok/20190724-nyolc-eve-halt-meg-amy-winehouse-kulonos-fotoval-emlekezett-az-edesanyja.htmlFiatal kora ellenére a legnagyobb énekesek közé tartozott Amy Winehouse, aki 27 éves korában hunyt el 2011. július 28-án. Édesanyja a közösségi oldalán megható fotóval emlékezett a gyermekére. TV + SztárokOrigoÁllítják, Vilmos herceg miatt nem ment újra férjhez Diana hercegnéhttp://www.life.hu/sztarok/20190724-allitjak-vilmos-herceg-miatt-nem-ment-ferjhez-diana-hercegne.htmlKiderült, hogy Vilmos herceg nem szerette volna, ha édesanyja, Diana hercegné újraházasodik és gyermeket vállal. TV + Sztárok--Gordon Ramsay elárulta, hogy kedvenc étele a tengerimalachttp://www.life.hu/sztarok/20190724-gordon-ramsay-elarulta-hogy-kedvenc-etele-a-tengerimalac.htmlMegdöbbentette rajongóit Gordon Ramsay. A Michelin-csillagos séf legújabb műsorában szokatlan ételeket próbál ki a világ különböző pontjain. Legutóbb pedig azt is elárulta, hogy kedvenc étele a tengerimalac. TV + Sztárok--Két év után szakított Cole Sprouse és Lili Reinharthttp://www.life.hu/sztarok/20190723-ket-ev-utan-szakitott-cole-sprouse-es-lili-reinhart.htmlKét év után szakított Cole Sprouse és Lili Reinhart. A két sztár a Riverdale című sorozatban játszik együtt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.