Király Viktor kedvesét, Virág Anitát mellei miatt támadták a kommentelők

sértés mell Weisz Fanni Virág Anita kebel Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nekiestek a kommentelők Király Viktor kedvesének, Virág Anitának. A fiatal nőt keblei miatt állították pellengérre, többen úgy vélték, túl kicsik a mellei. Anitát Weisz Fanni is a védelmébe vette. 

„Szerintem nem fair bántani és kritizálni valakit azért, mert kicsi a melle. Nem is értem, hogy veszik a bátorságot egyesek, hogy bármi rosszat mondjanak egy idegenre, főleg a külsejére, ami adott” – mondta a Borsnak Virág Anita. Király Viktor kedvesét a kommentelők cincálták szét. Többen úgy vélték, túl kicsik a mellei. Az persze nem derült ki, hogy mihez képest. A fiatal modell a természetesség híve, először nem is vette a szívére a dolgot.

„Egyáltalán nem érdekelt eddig ez a téma, de a 'Milyen kicsi a melle!', 'Olyan, mint Viktor mellkasa!' és hasonlók után bevallom, felment bennem a pumpa, és leírtam a véleményemet. Simogatja a lelkemet, hogy önbizalmat adtam sokaknak azzal, hogy büszkén vállalom a testemet. A bírálóknak pedig üzenem, hogy ne másokat kritizáljanak, inkább próbálják megszeretni önmagukat” – fogalmazott Virág Anita, akit Weisz Fanni is a védelmébe vett.

Fanni úgy véli, manapság az emberek könnyen kritizálnak másokat, ami mögött lehet, hogy irigység lapul. „Engem sosem zavart, hogy nincsenek nagy melleim, és bár nincs bajom azzal, ha bárki bármit korrigáltat magán, én alapvetően a természetesség híve vagyok. Szeretem és elfogadom magam úgy, ahogy vagyok” – nyilatkozta Weisz Fanni.

Mindkét fiatal nő azt mondja, jó érzés nekik, hogy párjaik is úgy fogadják el őket, ahogy vannak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.