Majkának pszichológusra lenne szüksége a Bezár a bazár! játékosa szerint

pszichológus BEZÁR A BAZÁR! Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bezár a bazár! egyik játékosa szerint Majkának pszichológusra lenne szüksége. 

A Bezár a bazár! játékosa nem félt megmondani Majkának a véleményét. A műsorban ugyanis kiderült, hogy Boróka pszichológusként dolgozik, a rapper szerint társának, Tillának pedig nagy szüksége volna egy ilyen szakember segítségére. „Majka szerintem neked is, de ebbe ne menjünk bele” – szólt be Boróka a műsorvezetőnek.

Hosszú Katinka elképesztő teljesítményéről és az elmúlt időszakról mesélt édesapjahttp://www.life.hu/sztarok/20190724-hosszu-katinka-elkepeszto-teljesitmenyerol-es-az-elmult-idoszakrol-meselt-edesapja.htmlNem mindennapi teljesítményt nyújtott a Kvangdzsuban zajló világbajnokságon Hosszú Katinka. Miután a 200 méteres női vegyesúszáson aranyérmet szerzett, édesapja, Hosszú István mesélt lánya teljesítményéről és a mögötte álló nehéz időszakról. TV + Sztárok--Gordon Ramsay elárulta, hogy kedvenc étele a tengerimalachttp://www.life.hu/sztarok/20190724-gordon-ramsay-elarulta-hogy-kedvenc-etele-a-tengerimalac.htmlMegdöbbentette rajongóit Gordon Ramsay. A Michelin-csillagos séf legújabb műsorában szokatlan ételeket próbál ki a világ különböző pontjain. Legutóbb pedig azt is elárulta, hogy kedvenc étele a tengerimalac. TV + Sztárok--Király Viktor kedvesét, Virág Anitát mellei miatt támadták a kommentelőkhttp://www.life.hu/sztarok/20190724-kiraly-viktor-kedveset-virag-anitat-mellei-miatt-tamadtak-a-kommentelok.htmlNekiestek a kommentelők Király Viktor kedvesének, Virág Anitának. A fiatal nőt keblei miatt állították pellengérre, többen úgy vélték, túl kicsik a mellei. Anitát Weisz Fanni is a védelmébe vette. TV + SztárokOrigoMozgássérült parkolóban parkolt Kylie Jenner és párjahttp://www.life.hu/sztarok/20190723-mozgasserult-parkoloban-parkolt-kylie-jenner-es-parja.htmlNagyon kiakadtak a rajongók Kylie Jenner egyik képe miatt. TV + Sztárok--Visszatérő rémálma van Bódi Margónakhttp://www.life.hu/sztarok/20190723-visszatero-remalma-van-bodi-margonak.htmlBódi Margónak a mai napig rémálmai vannak hét évvel ezelőtti bungee jumpingolása miatt. TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra és Nánási Pál elutaztak egy napra Ausztriába kikapcsolódnihttp://www.life.hu/sztarok/20190723-ordog-nora-es-nanasi-pal-egy-napra-utaztak-el-ausztriaba-kikapcsolodni.htmlÖrdög Nóra és Nánási Pál egy éjszakára elszöktek Ausztriába. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.