Nyolc éve halt meg Amy Winehouse: különös fotóval emlékezett az édesanyja

halál évforduló Amy Winehouse
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fiatal kora ellenére a legnagyobb énekesek közé tartozott Amy Winehouse, aki 27 éves korában hunyt el 2011. július 28-án. Édesanyja a közösségi oldalán megható fotóval emlékezett a gyermekére.

Amy Winehouse a hirtelen jött siker, az alkohol és a kábítószer áldozata lett. Nagyon fiatalon, 27 éves korában hunyt el alkoholmérgezésben. Halála előtt az énekesnő elvonókúrán volt, akkor már egy hónapja tiszta volt. A végzetes nap délutánján viszont valaminek a hatására rengeteg vodkát ivott, a szervezete sokkot kapott és megállt a szíve. Ennek már nyolc éve, de se az édesanyja, se a keresztlánya, Dionne Bromfield nem tudják feldolgozni a történteket. A 23 éves Dionne egy közös fotóval és egy szívhez szóló vallomással emlékezett meg Amyről: „Mindig hiányzol, de ma jobban, mint valaha.”

Amy édesanyja pedig egy szokatlan képpel emlékezett: a lánya egyik cipőjét posztolta, ami mellé gyertyát is gyújtott.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.