Jolly szerint Suzy kamuprofillal járatja le őt a közösségi médiában

Forrás: Instagram/Jolly Official -
párkapcsolat válás Suzy Jolly közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy Mónika nevű álprofillal, Jolly és Suzy fotóival visszaélve ment neki valaki Jollynak a közösségi médiában. A mulatós sztár szerint ez nem lehet más, mint a felesége. 

A rajongók nagy megdöbbenésére külön utakon folytatja magánéletét Jolly és Suzy, a mulatós zene sztárpárja. Már azt is tudni lehet, hogy a férfi újra megtalálta a boldogságot egy 19 évvel fiatalabb lány oldalán.

A Ripost cikke szerint valaki egy Mónika nevű kamuprofillal állítja pellengére Jollyt. Az énekesnek már nagyon elege van ebből, szóváltásba is keveredett a nővel az interneten. A cikk szerint a végén megvádolta a nőt azzal, hogy ő valójában nem más, mint Suzy.

Jolly szerint Suzy a zaklató Forrás: Instagram/Jolly Official

A lap megkereste az édesanyát, hogy megkérdezze, valóban ő áll-e az ügy mögött. Mint mondta: Jolly már korábban is megvádolta ezzel. "Sosem tennék ilyen beteges dolgot! Ha én valamit állítok, azt csak a saját nevemben teszem. Nem véletlenül nem nyilatkoztam korábban ebben az ügyben" – fogalmazott Suzy.

Channing Tatum zaklatója távoltartási végzést kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20190725-channing-tatum-zaklatoja-tavoltartasi-vegzest-kapott.htmlTíz napon át lakott illegálisan Channing Tatum házában egyik rajongója, amíg a színész nem volt otthon. A nő most távoltartási végzést kapott. TV + Sztárok--Hosszú Katinka nem találta a szavakat Milák Kristóf úszása utánhttp://www.life.hu/sztarok/20190725-hosszu-katinka-nem-talalta-a-szavakat-milak-kristof-uszasa-utan.htmlPihenten, frissen versenyez Hosszú Katinka a kvangdzsui úszó-világbajnokságon, Milák Kristóf szerdai világcsúcsa pedig még inkább motiválja a folytatásra.TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoVajna Timiért aggódnak a barátaihttp://www.life.hu/sztarok/20190725-vajna-timiert-aggodnak-a-baratai.htmlVajna Timinek egyedül kell megküzdenie a gyásszal és a támadásokkal - nagyon aggódnak érte a barátai. TV + SztárokOrigoÉdesapja születésnapján házasodott meg Robin Williams fia, Codyhttp://www.life.hu/sztarok/20190724-edesapja-szuletesnapjan-hazasodott-meg-robin-williams-fia-cody.htmlRobin Williams fia, Cody édesapja születésnapján házasodott meg. TV + Sztárok--Elhunyt Rutger Hauer színészhttp://www.life.hu/sztarok/20190724-elhunyt-rutger-hauer-szinesz.html75 éves korában elhunyt Rutger Hauer. TV + Sztárok--Rúzsa Magdi megmutatta csodaszép unokahúgáthttp://www.life.hu/sztarok/20190724-ruzsa-magdi-megmutatta-csodaszep-unokahugat.htmlRúzsa Magdi az unokahúgával indult vakációzni. A reptérről posztoltak közös fotót. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.