összeomlás akadályverseny Panyik Anita extrém sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Survivor után igazán megkedvelte az extrém akadályversenyeket Panyik Anita, aki azóta is ennek a szenvedélynek hódol. Ám a legutóbbi megméretésen egy kis hiba csúszott a számításába, összeomlott. 

Az extrém akadályversenyek megszállottja lett a Survivor után Panyik Anita. A legutóbbi versenyen nem minden úgy ment, ahogy arra számított. A komoly felkészülés után hibátlanul vette az akadályokat, mígnem az utolsó akadály előtt valami baj történt.

Meglátott egy ismerőst a pálya szélén, ez az impulzus pedig kizökkentette. "Még így is korrigálhattam volna, de történt egy ilyen háromperces női hiszti. Ezt ki kellett volna hagyni" – mesélte a Reggeli című műsorban Panyik Anita.

"Ezt 250 ember nézte végig. Én fogtam, és kisétáltam a pályáról, ami nem sportolóhoz illő viselkedés" – emlékezett vissza Panyik. Így sajnos csak hetedik lett a versenyen. Mint mondta: dühös volt, hogy fordítva indult el az akadályon, mindenkire és saját magára is haragudott.

Ungár Anikónak udvarolt Cseh Tamáshttp://www.life.hu/sztarok/20190725-ungar-anikonak-udvarolt-cseh-tamas.htmlA Katona József Színházban játszott Cseh Tamás, amikor Ungár Anikóval megismerkedett. A világhírű bűvész és a zeneszerző, színész ezután gyakran találkoztak. Cseh Tamás udvarolt neki. TV + Sztárok--Jolly szerint Suzy kamuprofillal járatja le őt a közösségi médiábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190725-jolly-szerint-suzy-kamuprofillal-jaratja-le-ot-a-kozossegi-mediaban.htmlEgy Mónika nevű álprofillal, Jolly és Suzy fotóival visszaélve ment neki valaki Jollynak a közösségi médiában. A mulatós sztár szerint ez nem lehet más, mint a felesége. TV + SztárokOrigoKárpáti Rebeka nem várt diagnózist kapott a szemészetenhttp://www.life.hu/sztarok/20190725-karpati-rebeka-nem-vart-diagnozist-kapott-a-szemeszeten.htmlKárpáti Rebeka számára meglepő diagnózist kapott a szemészeten. Nem erre készült. TV + SztárokOrigoKorda György és Balázs Klári fontos hírt jelentettek behttp://www.life.hu/sztarok/20190725-korda-gyorgy-es-balazs-klari-fontos-hirt-jelentettek-be.htmlNem kevés ideje van a színpadon Korda György és Balázs Klári. Nem áll mögöttük hatalmas stáb, szinte mindent ők maguk intéznek. Most azonban elértek egy ponthoz, ahol már túl sok lett a teendő. Balázs Klári fontos dolgot közölt rajongóikkal. TV + Sztárok--Majka adásban sértegette Tillát, de ezúttal talán túllőtt a célonhttp://www.life.hu/sztarok/20190725-majka-adasban-sertegette-tillat-de-ezuttal-talan-tullott-a-celon.htmlMajka ezúttal talán túllőtt a célon: poénkodásával megsérthette Tillát. TV + SztárokOrigoGáspár Evelin még a buli előtt detoxikáló infúziót kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20190725-gaspar-evelin-meg-a-buli-elott-detoxikalo-infuziot-kapott.htmlMeghökkentő dolgot osztott meg közösségi oldalán Gáspár Evelin. Győzike lánya megmutatta követőinek, hogy detoxikáló infúziót kapott. De nem egy görbe este után, hanem még előtte. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.