Jennifer Aniston és volt férje, Justin Theroux kézen fogva vettek búcsút a kutyájuktól

Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Mt / Mega -
búcsú kutya Justin Theroux Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Aniston és Justin Theroux együtt gyászolják szeretett kutyájukat.

Úgy tűnik, egy tragédia újra közel hozta egymáshoz Jennifer Anistont és volt férjét. A színésznő és Justin Theroux a válásuk után rendre ügyeltek rá, hogy elkerüljék egymást a különböző celebpartikon, most azonban mégis egy olyan kép is készült róluk, amelyen egymás kezét fogják.

Az egykori házaspár annak idején négy kutyát tartott, és egyik közülük, a Dolly névre hallgató eb most elpusztult. A Daily Mail azt írja, egy spirituális ceremónia keretén belül vettek búcsút szeretett házi kedvencüktől, amelyről fotókat is posztoltak a közösségi oldalukra.

Vajna Timi élete legnehezebb interjújáról vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20190729-vajna-timi-elete-legnehezebb-interjujarol-vallott.htmlVajna Timi a TV2 riportjában szólal meg először Andy Vajna halála óta, azt azonban már elárulta követőinek, hogy nagyon nehéz volt számára az interjú. TV + SztárokOrigoTevepatát villantott Hailey Baldwin - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190729-tevepatat-villantott-hailey-baldwin.htmlHailey Baldwin modellt a túlságosan szűk nadrágja kínos helyzetbe hozta. TV + SztárokOrigoCsobot Adél nagyon vékony lett: aggódnak érte a rajongókhttp://www.life.hu/sztarok/20190729-csobot-adel-nagyon-vekony-lett-aggodnak-erte-a-rajongok.htmlCsobot Adélért aggódnak a rajongók: a sztáranyuka nagyon soványnak tűnik egy friss fotóján. TV + SztárokOrigoKenderesi Tamás édesanyja is megszólalthttp://www.life.hu/sztarok/20190729-kenderesi-tamas-edesanyja-is-megszolalt.htmlA szexuális zaklatással megvádolt Kenderesi Tamás édesanyja is megszólalt. TV + Sztárok--Gömöri András Máté kopaszra nyíratta a fejéthttp://www.life.hu/sztarok/20190729-gomori-andras-mate-kopaszra-nyiratta-a-hajat.htmlIgencsak megváltoztatta a testét az utóbbi időben Gömöri András Máté. A művész testépítő versenyen vett részt, így nagy tömegű izmot növesztett, most pedig a haját is leborotválta. TV + Sztárok--Így fogyaszt ma alkoholt a Viszkis, azaz Ambrus Attilahttp://www.life.hu/sztarok/20190728-igy-fogyaszt-ma-alkoholt-a-viszkis-azaz-ambrus-attila.htmlAz italfogyasztási szokásairól is elhíresült Viszkis rabló, Ambrus Attila sosem tagadta: nem vetette meg az italt. Most pedig arról beszél, hogyan változott ez meg mára. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.