Kourtney Kardashiant bikiniben fotózták, íme retusálás nélkül

retusálás fotó Kourtney Kardashian bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kardashian család tagjai bevételük jelentős részét a közösségi médiának köszönhetik. Az oda feltöltött fotókon mindig tökéletesnek látjuk őket, ám most Kourtney-ről retusálás nélküli lesifotók készültek bikiniben. 

Ahogy a Kardashian lányok mindegyike, úgy Kourtney is mindig gondosan retusált, filterezett képeket tölt fel a közösségi oldalára. Rajongói már-már Barbie babához hasonlatosnak láthatják. Most azonban bikinis lesifotók készültek róla egy jachton, ahol nem volt lehetőség kozmetikázásra.

Láthatjuk, hogy így is nagyon csinos, mégis látni engedi azokat a kis részleteket, amelyekből tudni lehet, hogy igazi nőt látunk, nem pedig egy babát.

Ha kíváncsi vagy a képekre, ide kattintva nézheted meg!

Kourtney Kardashiant már retusálás nélkül is láthatjuk Forrás: Instagram/Kourtney Kardashian
James Dean összetört autójáról készült, eddig soha nem látott fotókat árvereznek elhttp://www.life.hu/sztarok/20190729-james-dean-osszetort-autojarol-keszult-eddig-soha-nem-latott-fotokat-arvereznek-el.htmlAkár 20 ezer dollárért is elkelhetnek azok a fotók, melyek James Dean halálos autóbalesetéről készültek. Ezeket a képeket használták volna fel a bírósági tárgyalás során. TV + Sztárok--Kiszabták a büntetést Demcsák Zsuzsára az ittas vezetés miatt: nem járt jólhttp://www.life.hu/sztarok/20190729-kiszabtak-a-buntetest-demcsak-zsuzsara-az-ittas-vezetes-miatt-nem-jart-jol.htmlJogerős lett az ítélet Demcsák Zsuzsa ügyében: ittas vezetésért évekre bevonják a jogosítványát. És ez még nem minden. TV + SztárokOrigoKiderült, mikor temetik Ambrus Zoltánt, az Irigy Hónaljmirigy tagjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190729-kiderult-mikor-temetik-ambrus-zoltant-az-irigy-honaljmirigy-tagjat.htmlNem búcsúzhatnak el a rajongók Ambrus Zoltántól, az Irigy Hónaljmirigy elhunyt tagjától. A gyászszertartás családi okok miatt elhúzódott, kiderült, hogy szeptemberben tartják meg, szűk körben, a nyilvánosság kizárásával. TV + Sztárok--Mick Schumacher, Michael Schumacher fia vezette apja autóját a hétvégénhttp://www.life.hu/sztarok/20190729-mick-schumacher-michael-schumacher-fia-vezette-apja-autojat-a-hetvegen.htmlMegható pillanatok játszódtak le a hétvégén a Hockenheimringen. A Forma–2-ben versenyző Mick Schumacher az apja, Michael Schumacher autóját vezette. TV + Sztárok--Ritka fotó: gyönyörű nő lett Hegyi Barbara lánya, Rozihttp://www.life.hu/sztarok/20190729-ritka-foto-gyonyoru-no-lett-hegyi-barbara-lanya-rozi.htmlNagyon ritkán mutatja meg családját Hegyi Barbara színésznő. Most azonban egy fontos dátum miatt kivételt tett. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoGömöri András Máté kopaszra nyíratta a fejéthttp://www.life.hu/sztarok/20190729-gomori-andras-mate-kopaszra-nyiratta-a-hajat.htmlIgencsak megváltoztatta a testét az utóbbi időben Gömöri András Máté. A művész testépítő versenyen vett részt, így nagy tömegű izmot növesztett, most pedig a haját is leborotválta. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.