Mick Schumacher, Michael Schumacher fia vezette apja autóját a hétvégén

Forrás: Getty Images/Clive Mason -
Michael Schulz Forma-1 Forma-3 Mick Schumacher autó vezetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megható pillanatok játszódtak le a hétvégén a Hockenheimringen. A Forma–2-ben versenyző Mick Schumacher az apja, Michael Schumacher autóját vezette.

Elragadták az érzelmei Michael Schumacher fiát, Micket a hétvégén a Hockenheimringen. A Forma–2-ben versenyző fiatal ugyanis az édesapja autóját vezette, amellyel Michael a 2004-es, utolsó vb-címét nyerte – írja a Ripost.

Mick Schumacher apja autóját vezette Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Firo Sportphoto/Christopher Neun

"Óriási dolog vezetni ezt az autót Hockenheimben. Nagyon érzelmes pillanatok számomra" – idézi a lap Mick szavait. Az idősebb Schumacher fia 55 ezer néző szeme láttára tett meg három kört a legendás pályán.

A garázsból az autóig tartó 89 méteren eltakarta az arcát, hogy ne lehessen látni az érzelmeit, ám utána már megmutatta, mennyire meghatódott. Nemcsak azért, mert édesapja autóját vezethette, hanem azért, mert akkor járt ezen a pályán utoljára, amikor tavaly a Forma–3-as bajnoki címét ünnepelte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.