Vajna Timi csak nyugtatókkal tud elaludni

Forrás: TV2 -
Vajna Timi halál nyugtató Andy Vajna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna fél éve hunyt el, azóta Timi egyáltalán nem adott interjút. A TV2-vel viszont kivételt tett, és elmondta, milyen szörnyen fáj neki a férje elvesztése.

Sokan nem hittek Vajna Timi és Andy Vajna szerelmében, pedig a kapcsolatuk 9 évig tartott. A producer belvárosi éttermében találkoztak először, a későbbi randik pedig nyilvánvalóvá tették, hogy összetartoznak.

Vajna Timi csak nyugtatókkal tud elaludni Forrás: TV2
Palvin Barbi szexi katonának öltözött - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190729-palvin-barbi-szexi-katonanak-oltozo.htmlPalvin Barbi legújabb fotója is igen szexire sikerült, főleg azért, mert fenekét nem nagyon takarta el.TV + Sztárok--Jennifer Aniston és volt férje, Justin Theroux kézen fogva vettek búcsút kutyájuktólhttp://www.life.hu/sztarok/20190729-jennifer-aniston-es-volt-ferje-justin-theroux-kezen-fogva-vettek-bucsut-kutyajuktol.htmlJennifer Aniston és Justin Theroux együtt gyászolják szeretett kutyájukat. TV + Sztárok--Vajna Timi élete legnehezebb interjújáról vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20190729-vajna-timi-elete-legnehezebb-interjujarol-vallott.htmlVajna Timi a TV2 riportjában szólal meg először Andy Vajna halála óta, azt azonban már elárulta követőinek, hogy nagyon nehéz volt számára az interjú. TV + SztárokOrigoTevepatát villantott Hailey Baldwin - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190729-tevepatat-villantott-hailey-baldwin.htmlHailey Baldwin modellt a túlságosan szűk nadrágja kínos helyzetbe hozta. TV + SztárokOrigoCsobot Adél nagyon vékony lett: aggódnak érte a rajongókhttp://www.life.hu/sztarok/20190729-csobot-adel-nagyon-vekony-lett-aggodnak-erte-a-rajongok.htmlCsobot Adélért aggódnak a rajongók: a sztáranyuka nagyon soványnak tűnik egy friss fotóján. TV + SztárokOrigoKenderesi Tamás édesanyja is megszólalthttp://www.life.hu/sztarok/20190729-kenderesi-tamas-edesanyja-is-megszolalt.htmlA szexuális zaklatással megvádolt Kenderesi Tamás édesanyja is megszólalt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.