Így él most Kertész Zsuzsa, az egykori bemondónő

Forrás: Fortepan/Rádió és Televízió Újság -
Kertész Zsuzsa közmédia bemondó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kertész Zsuzsát a közmédia bemondójaként ismerték meg az emberek, de már hosszú évek óta nem látni a képernyőn. Nyugdíjasként is aktív életet él, elárulta, mivel tölti az idejét.

Mindenki ismerte annak idején Kertész Zsuzsát, hiszen a közmédia bemondójaként állandó vendég volt az emberek nappalijában. Távozása után eltűnt a nyilvánosság elől, de életét azóta is folyamatosan aktívan éli.

Kertész Zsuzsa, a Kazinczy-díjas bemondónő Forrás: Fortepan/Rádió és Televízió Újság

„Pszichológusként, beszédtanárként foglalatoskodom, akinek a stílus, a közszereplés, az egyéniség kialakítása a vesszőparipája. Így volt ez régen is" – árulta el a Borsnak Kertész Zsuzsa. Hozzátette, egykori tanítványaival ma is szívesen foglalkozik. "Igyekszem tisztán tartani a fészket, hogy bármikor megtalálhassák benne a helyüket. Sosem törekedtem csupán tanár-tanítvány kapcsolatra. Annál mindig többet jelentünk egymásnak" – mondta Kertész Zsuzsa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.