Jean Todt nyilatkozott Michael Schumacher állapotáról

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Firo -
Jean Todt Michael Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Schumacher családja keményen elutasít minden nyilatkozatot, így nagyon kevés valódi információt tudhatunk a pilóta állapotáról. Jean Todt azonban most megszólalt, és elárulta, hogy Michael Schumacher harcol.

Évekkel ezelőtti síbalesete óta csak ritkán hallhatunk Michael Schumacherről, a családja ugyanis teljesen elzárkózik a nyilvánosságtól, csak elvétve nyilatkoznak a pilóta állapotáról. Jean Todt azonban most kivételt tett, és elárult néhány információt a sportolóról.

Micheal Schumacher harcol Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Firo

Nyilatkozatából kiderült, hogy Michel Schumacher folyamatosan figyelemmel kíséri a Forma–1-es versenyeket, és jól halad a gyógyulásban – írja a Daily Mail.Mindig nagyon óvatos vagyok az ilyen kijelentésekkel, de ez igaz. A legutóbbi versenyt együtt néztük Michael Schumacher svájci otthonában – mondta. –

Harcol, és nem adja fel"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.