Joshi Bharat szívesen segítene beilleszkedni Demcsák Zsuzsa kedvesének

Forrás: TV2 -
Demcsák Zsuzsa párkapcsolat beilleszkedés szerelem Joshi Bharat segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Számos különbség akad a magyar és az indiai kultúra között. Demcsák Zsuzsa kedvesének, Krishannak így számos dolgot meg kell majd szoknia. A műsorvezető közeli barátja, Joshi Bharat azt mondja, ő szívesen segítene a férfinak beilleszkedni.

Ahogy mi is megírtuk: Magyarországra érkezett Demcsák Zsuzsa indiai kedvese, Krishan. A két ország kultúrája miatt a férfinak sok mindent meg kell majd szoknia. A műsorvezető közeli barátja, a szintén indiai származású Joshi Bharat azt mondja, szívesen segítene a férfinak beilleszkedni.

"A szerelem és a barátság ugyanaz minden kultúrában, de ezenkívül nagyon sok különbség van, amit Krishannak meg kell értenie. A legjobb, ha növeszt egy magyar lelket magának, másképp ez nem fog menni. Ha az indiai lelkével vizsgálja az itt történő dolgokat, mindig kívülálló marad. A legfontosabb, hogy hamar tanuljon meg magyarul, mert azzal könnyebb lesz megérteni a magyarok gondolkodásmódját is" – mesélte a Borsnak Joshi Bharat.

Szívesen segítene Demcsák Zsuzsáéknak Joshi Bharat Forrás: TV2

Elárulta: nagy különbség a két ország között például az idősek tisztelete. Indiában már a huszonéveseket is magázzák a kisebbek, míg itthon sokszor a 70 éveseket is tegezzük.

"Indiában kasztrendszer van, a magasabb kasztból származó férfiak nem vehetnek feleségül alacsonyabb származású nőt. Európai nőt elvenni viszont elfogadható, vagyis ezzel nem lesz Krishannak problémája" – fogalmazott Joshi.

Joshi 18 évesen költözött Magyarországra, és szintén európai nőt vett el. Úgy gondolja, sokat tudna segíteni Krishannak, bár még nem kérték meg rá. Mint mondta: neki is volt egy mentora annak idején, aki sokat segített neki.

Pszichológushoz jár a Jóban Rosszban színésze, Nagy Balázshttp://www.life.hu/sztarok/20190730-pszichologushoz-jar-a-joban-rosszban-szinesze-nagy-balazs.htmlA Jóban Rosszban színésze bevallotta, hogy rendszeresen jár pszichológushoz.TV + SztárokOrigoZana József ezt még mindenképpen meg akarja csinálni, mielőtt meghalhttp://www.life.hu/sztarok/20190730-zana-jozsef-ezt-meg-mindenkeppen-meg-akarja-csinalni-mielott-meghal.htmlZana Józsefet több baleset is érte az elmúlt időben, de már a visszatérést tervezi: ezt szeretné még véghez vinni. TV + SztárokOrigoFeleségül vette szerelmét a Barátok közt korábbi sztárja, Pribelszki Norbihttp://www.life.hu/sztarok/20190729-felesegul-vette-szerelmet-a-baratok-kozt-korabbi-sztarja-pribelszki-norbi.htmlMegnősült a Barátok közt korábbi sztárja, Pribelszki Norbi. TV + SztárokOrigoWeisz Fanni arcán pattanás nőtthttp://www.life.hu/sztarok/20190729-weisz-fanni-arcan-pattanas-nott.htmlWeisz Fanninak pattanás nőtt az arcán a nassolástól. TV + Sztárok--Falatnyi bikiniben mutatta meg formás idomait Demi Rosehttp://www.life.hu/sztarok/20190729-falatnyi-bikiniben-mutatta-meg-formas-idomait-demi-rose.htmlDemi Rose szokáshoz híven ezúttal sem fogta vissza magát: falatnyi bikiniben mutatta meg magát. TV + Sztárok--Tolvai Reninek elege lett a mocskolódásból: letiltotta a hozzászólásokat az oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20190729-tolvai-reninek-elege-lett-a-mocskolodasbol-letiltotta-a-hozzaszolasokat-oldalan.htmlTolvai Renit nagyon sokan bántották a közösségi oldalán, ezért komoly döntésre szánta el magát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.