Megnősült a Barátok közt szereplője, Pribelszki Norbert: szűk családi körben volt az esküvő

Forrás: Turista Magazin -
esküvő Pribelszki Norbert Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legközelebbi barátok és a családtagok jelenlétében mondta ki a boldogító igent hétvégén Pribelszki Norbert és kedvese. A nagy nap részleteit a menyasszony a közösségi oldalán mutatta meg.

A 22 éves színész és Maya kapcsolata barátságból alakult szerelemmé, fiatal koruk ellenére biztosak benne, hogy együtt akarják leélni az életüket. Maya egy depressziós időszakban érkezett Norbi életébe, neki köszönheti, hogy kimászott a gödörből.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Miert is kellett volna agyalnom rajta hisz minden gondolatom te vagy... és most jön a fogadalmam feléd hisz mától kezdve a feleséged vagyok. Fogadom hogy amíg élek ezt a tuzet ami most bennunk eg nem hagyom kihulni! Mindennap teszek erte hogy nagyobb langon egjen. Vigyazok ra, oltalmazom es a szerelmemmel tartom melegen. Fogadom hogy a mai naptol kezdve te leszel a ferfi az eletemben akinek mindennap otthont nyujtok es biztonsagot, az egyetlen! Fogadom hogy mindennap egy picivel turelmesebb leszek hozzad. Fogadom hogy mindennap fozni fogok rad hogy a pocakodat is boldogga tegyem ne csak a lelkedet. Fogadom hogy a leendo kozos gyerekeinknek a legjobb anyjuk leszek, neked meg a legjobb feleseg. Fogadom hogy amikor beteg leszel vagy gyengebb a megszokottnal en leszek aki apol es segit minel hamarabb kikerulni a godorbol. Fogadom hogy en leszek a legnagyobb rajongod, a legnagyobb tamaszod, a legjobb baratod es a legszerethetobb feleseg! Fogadom hogy nem fog erdekelni hol leszunk a nagy vilagban, mi mindenunk van vagy nincs, en nekem mindig te leszel a legnagyobb ajandek es kincs. Fogadom hogy a csaladod innentol kezdve az en csaladom is lesz, es azon leszek hogy oket is ugy ovjam, szeressem es vigyazzak rajuk mint a sajatomra! Szeretnem megelni veled a legnagyobb csodakat, de ha ne adj isten rosszabbra fordulnanak a dolgok, akkor is ott leszek melletted. Te vagy az en hosom, a ferfi aki mellett nem felek, a ferfi akire felnezhetek, a ferfi akitol a legnagyobb csodat fogom megkapni a kozos csaladunkat. Te vagy a legnagyobb tamaszom es a legjobb baratom. Igerem hogy ezt mindennap ereztetni fogom veled a hatra levo eletunk kozos napjain! Szeretlek szerelmem!

Pribelszki Pham Maja (@_pmaja) által megosztott bejegyzés,

Kiderült, melyik éjszakai klubban vádolták meg Kenderesi Tamásthttp://www.life.hu/sztarok/20190730-kiderult-melyik-ejszakai-klubban-vadoltak-meg-kenderesi-tamast.htmlKiderült, melyik dél-koreai bárban történt az incidens, amely miatt Kenderesi Tamást szexuális zaklatással vádolta meg egy helyi táncoslány. TV + Sztárok--Kiderült, miből él most Vajna Tímeahttp://www.life.hu/sztarok/20190730-kiderult-mibol-el-most-vajna-timea.htmlA TV2 Tények Plusz című műsorának adott exkluzív interjút Vajna Tímea, aminek a második részét láhattuk ma. Andy Vajna özvegye elmondta, hogy miből van most pénze. TV + SztárokOrigoHatalmas csalódás volt Diana hercegné számára az esküvőjehttp://www.life.hu/sztarok/20190730-hatalmas-csalodas-volt-diana-hercegne-szamara-az-eskuvoje.htmlKiderült, hogy egészen szűkkörű esküvőt szeretett volna Diana hercegné. TV + Sztárok--38 éves korában elhunyt Charles Bronson feleségére, Paula Williamsonrahttp://www.life.hu/sztarok/20190730-38-eves-koraban-elhunyt-charles-bronson-felesegere-paula-williamsonra.htmlElhunyt Paula Williamson, aki 2017-ben feleségül ment Anglia egyik legerőszakosabb bűnözőjéhez, Charles Bronsonhoz. TV + Sztárok--Nyaralóval lepheti meg II. Erzsébet Harry hercegékethttp://www.life.hu/sztarok/20190730-nyaraloval-lepheti-meg-ii-erzsebet-harry-hercegeket.htmlNyaralóval lepheti meg II. Erzsébet Harry herceget és családját – értesült a brit sajtó. TV + Sztárok--A bíróság szerint Katy Perry koppintott a Dark Horse című daláhozhttp://www.life.hu/sztarok/20190730-a-birosag-szerint-katy-perry-koppintott-dark-horse-cimu-dalahoz.htmlEgy Los Angeles-i bíróság hétfői döntése szerint Katy Perry egy keresztény rapper dalából másolt részleteket Dark Horse című, 2013-as slágeréhez. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.