Naomi Campbell meztelen napozós képet mutatott

kép napozás meztelen Naomi Campbell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Naomi Campbell megmutatta, hogyan napozik meztelenül. 

Naomi Campbell nagyon érzéki fotót mutatott magáról az Instagram-oldalán. A modellt napozás közben örökítették meg, a felvétel pikantériáját pedig az adja, hogy Naomi teljesen meztelenül sütteti az idomait. A képe egyébként nem most készült, egy régebbi fotót tett közzé a modell, de ettől még nem kevésbé szexi.

Így él most Kertész Zsuzsa, az egykori bemondónőhttp://www.life.hu/sztarok/20190730-igy-el-most-kertesz-zsuzsa-az-egykori-bemondono.htmlKertész Zsuzsát a közmédia bemondójaként ismerték meg az emberek, de már hosszú évek óta nem látni a képernyőn. Nyugdíjasként is aktív életet él, elárulta, mivel tölti az idejét. TV + SztárokOrigoDévényi Tibor már elgondolkodott a visszavonuláson, de még élteti a közönséghttp://www.life.hu/sztarok/20190730-devenyi-tibor-mar-elgondolkodott-a-visszavonulason-de-meg-elteti-a-kozonseg.htmlHetven éven túl is a színpadon és a mikrofon mögött áll Dévényi Tibor. Elárulta: olyakor már eszébe jut a visszavonulás, de nyomós oka van rá, hogy még mindig vállalja a havi 10-12 fellépést. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoRábaközi Andrea a szex fontosságáról vallott (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190730-rabakozi-andrea-a-szex-fontossagarol-vallott.htmlRábaközi Andrea szerint a szex nagyon fontos egy kapcsolatban, és úgy gondolja, hogy a nőknek mindent meg kell tenniük azért, hogy ne aludjon ki a tűz, különben nem csodálkozhatnak, ha megcsalják őket. TV + SztárokOrigoPszichológushoz jár a Jóban Rosszban színésze, Nagy Balázshttp://www.life.hu/sztarok/20190730-pszichologushoz-jar-a-joban-rosszban-szinesze-nagy-balazs.htmlA Jóban Rosszban színésze bevallotta, hogy rendszeresen jár pszichológushoz. TV + SztárokOrigoFeleségül vette szerelmét a Barátok közt korábbi sztárja, Pribelszki Norbihttp://www.life.hu/sztarok/20190729-felesegul-vette-szerelmet-a-baratok-kozt-korabbi-sztarja-pribelszki-norbi.htmlMegnősült a Barátok közt korábbi sztárja, Pribelszki Norbi. TV + SztárokOrigoWeisz Fanni arcán pattanás nőtthttp://www.life.hu/sztarok/20190729-weisz-fanni-arcan-pattanas-nott.htmlWeisz Fanninak pattanás nőtt az arcán a nassolástól. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.