Gigi Hadid modell tusolás közben szexizett

tusolás Gigi Hadid modell bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint 48 millió követővel büszkélkedhet az Instagram-oldalán Gigi Hadid. A modell most megmutatta, hogy minden más mellett a bikiniben zuhanyzás is sokkal szexibben megy neki a nagy többségnél.

Gigi Hadid elképesztően szexi képpel rukkolt elő az Instagram-oldalán. A világhírű modell is élvezi a nyarat, legújabb fotóján épp bikiniben hűti le idomait a hűs zuhany alatt.

48,8 millió követője imádja a posztot. Nem csoda, hiszen Hadid gyönyörű a képeken.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Gíkonos

Gigi Hadid (@gigihadid) által megosztott bejegyzés,

Gyűjtést szerveznek Gabe Khouth színész temetésérehttp://www.life.hu/sztarok/20190731-gyujtest-szerveznek-gabe-khouth-szinesz-temetesere.htmlGabe Khouth színész váratlanul hunyt el, a családja pedig nem tudja finanszírozni a temetést: gyűjtést szerveztek. TV + Sztárok--A Forbes nyilvánosságra hozta az idei év legértékesebb celebeithttp://www.life.hu/sztarok/20190731-a-forbes-nyilvanossagra-hozta-az-idei-ev-legertekesebb-celebeit.htmlBetonbiztosan vezeti idén is a Forbes Legértékesebb celebek 2019. listáját. A toplistában vannak meglepetések, de állandó szereplők is. TV + Sztárok--Eljegyezte a barátja Elizabeth Olsenthttp://www.life.hu/sztarok/20190731-eljegyezte-baratja-elizabeth-olsent.htmlA Bosszúállók: Végjáték 30 éves színésznője, Elizabeth Olsen elkelt. A hírek szerint eljegyezte a barátja. TV + Sztárok--Ennyire cuki Hargitai Bea kisfia - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190731-ennyire-cuki-hargitai-bea-kisfia.htmlHargitai Bea büszke anyukaként pózol a kisfiával: az Instagram-oldalán mutatta meg, hogyan ölelik egymást. TV + SztárokOrigoMeghan hercegné olyat tett, amin minden rajongója felháborodotthttp://www.life.hu/sztarok/20190731-meghan-hercegne-olyat-tett-amin-minden-rajongoja-felhaborodott.htmlEgy prémium minőségűnek mondott takaróban ringatta a kis Archie-t Meghan hercegné egy pólómeccsen nemrégiben. Most kiderült, hogy a pléd egy olyan gyárban készült, ahol fillérekért dolgoznak a munkások. TV + Sztárok--Hódi Pamelát és szexi barátnőjét a medence mellett fotóztákhttp://www.life.hu/sztarok/20190731-hodi-pamelat-es-szexi-baratnojet-a-medence-mellett-fotoztak.htmlSzexi fotó készült az Ázsia Expressz párosáról, Hódi Pameláról és Huszár Zsófiról. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.