Sámánszertartással keresztelik meg Ambrus Attila, azaz a Viszkis kislányát, Annát

sámán Viszkis Ambrus Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ambrus Attila, ismertebb nevén a Viszkis kislánya névadó ceremóniájára készül. A hagyományőrzéséről híres médiaszemélyiség ezt a szertartást is sámánokra bízta.

Ambrus Attila egy négyezer éves hagyomány szerint keresztelteti meg a kislányát, az eseményen sámánok fognak közreműködni.

Ambrus Attila Forrás: MTI/Balogh Zoltán

"Nem keresztelő lesz, hanem névadó ünnepség, sámánok közreműködésével. Az események egy ősi, négyezer éves kultikus szertartás szerint zajlanak majd, vagyis nem az ujjunkból szoptuk őket, hanem egy ezzel foglalkozó, elég komoly magyarországi társaságot kértünk fel, hogy bonyolítsák le a ceremóniát. A szertartás maga a jurtánál lesz, amit pont emiatt szereztem be, és pontban fél egykor kezdődik, mert a hagyomány szerint a Nap állása sem mindegy a névadáskor. A gyereket sem keresztvízbe kell belemártani, hanem fel kell emelni az égtájak felé, de itt nincs semmilyen véráldozat és hasonló dolgok" mesélte a Borsnak a Viszkis.

Ambrus Attila anyósa, Marika megdöbbent, amikor a Viszkis udvarolni kezdett a lányának


Egy kézművesvásáron ismerkedett meg a feleségével Ambrus Attila. De vajon mit szólt ahhoz Réka édesanyja, hogy a lányának a Viszkis udvarol? Most kiderül.

Mihalik Enikő egy hajó orrában meztelenkedik: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190731-mihalik-eniko-egy-hajo-orraban-meztelenkedik-foto.htmlMihalik Enikő modellként és magánemberként sem veti meg szexi fotókat. Szívesen válik meg a textiltől rajongói örömére. Ezúttal is így tett...TV + Sztárok--Balzsay Károlynak újra szembe kellett néznie a rákkalhttp://www.life.hu/sztarok/20190731-balzsay-karolynak-ujra-szembe-kellett-neznie-a-rakkal.htmlMásodszor is szembenézett a rákkal Balzsay Károly. TV + Sztárok--Liptai Claudia fürdőruhában fotózta nagylányát, Pankáthttp://www.life.hu/sztarok/20190730-liptai-claudia-furdoruhaban-fotozta-nagylanyat-pankat.htmlLiptai Claudia fürdőruhában fotózta a nagylányát, Pankát. TV + SztárokOrigoKenderesi Tamás hamarosan hazatérhet Dél-Koreábólhttp://www.life.hu/sztarok/20190730-kenderesi-tamas-hamarosan-hazaterhet-del-koreabol.htmlCsütörtökön hazajöhet Dél-Koreából a korábban szexuális zaklatással vádolt Kenderesi Tamás. TV + Sztárok--Ennyit változott Tóth Vera az elmúlt 7 évbenhttp://www.life.hu/sztarok/20190730-ennyit-valtozott-toth-vera-az-elmult-7-evben.htmlSokáig küzdött a súlyával Tóth Vera énekesnő. Az utóbbi időben azonban rengeteget fogyott, később pedig a szerelem is rátalált. Nagyon boldognak tűnik. Most megmutatta, mennyit változott a külseje az elmúlt 7 évben. TV + Sztárok--Jean Todt nyilatkozott Michael Schumacher állapotárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190730-jean-todt-nyilatkozott-michael-schumacher-allapotarol.htmlMichael Schumacher családja keményen elutasít minden nyilatkozatot, így nagyon kevés valódi információt tudhatunk a pilóta állapotáról. Jean Todt azonban most megszólalt, és elárulta, hogy Michael Schumacher harcol. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.