Molnár Anikó haveri viszonyba került Michael Jackson testvérével: újra esély van a találkozásra

Molnár Anikó - Instagram -
Michael Jackson testvér barátság találkozás Molnár Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Anikó elmesélte, hogy Los Angelesben ismerkedett össze Michael Jackson testvérével, akivel haveri viszony alakult ki köztük.

Az egykori ValóVilág-játékos mindig is nagy rajongója volt a Jackson családnak, de az álmában sem fordult meg a fejében, hogy jóban is lesz egyikőjükkel egyszer. Jermaine Jacksont Amerikában ismerte meg.

Molnár Anikó haveri viszonyba került a Jackson família egyik tagjával Molnár Anikó - Instagram

„Nyolcéves korom óta odavagyok Michael művészetéért, de az egész Jackson család zenei munkásságát szeretem. Jermaine Jacksonnal véletlenül ismerkedtünk össze, egy telefonboltban találkoztam vele Los Angelesben. A telefonom kamerája volt rossz, a barátnőmmel bementem az első szervizbe, majd arra lettem figyelmes, hogy az üzlet bal oldali, leghátsó sorában tömörülés van. Odamentem én is, akkor láttam, hogy Jermaine áll ott a rajongók gyűrűjében. Odamentem hozzá, kicsit ciki volt, mert sosem voltam rajongó típus, de muszáj volt megkérnem, hogy legyen egy közös képünk. Nagyon kedves volt velem,

beszélgetni kezdtünk, amolyan haveri viszony alakult ki köztünk”

mesélte a Borsnak Anikó.

Ázsia Expressz: Hódi Pamela és játékostársa, Zsófi egymásról meséltek - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190801-azsia-expressz-hodi-pamela-es-jatekostarsa-zsofi-egymasrol-meseltek-video.htmlHamarosan képernyőre kerül az Ázsia Expressz második évada, ahol Hódi Pamela és modell társa is megméretették magukat. A forgatás már lezajlott, a lányok azonban csak annyit árultak el, mi az erősségük. TV + SztárokOrigoRuhástól vetette magát a vízbe koncertjén Pataky Attila – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190801-ruhastol-vetette-magat-a-vizbe-koncertjen-pataky-attila.htmlPataky Attila legutóbb egy gyógyfürdőben lépett fel, ahol ruhástól belement az egyik medencébe. TV + Sztárok--48 évesen is bevállalta a pucér címlapot Claudia Schifferhttp://www.life.hu/sztarok/20190801-48-evesen-is-bevallalta-a-pucer-cimlapot-claudia-schiffer.htmlClaudia Schiffer az olasz Vogue címlapján pózol anyaszült meztelenül. TV + Sztárok--Medveczky Ilona elárulta, mit gondol a férfiakrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190801-medveczky-ilona-elarulta-mit-gondol-a-ferfiakrol.htmlMedveczky Ilona a szerelmi életéről és a férfiakról vallott a kamerák előtt. TV + Sztárok--Magánéletéről faggatták Milák Kristófothttp://www.life.hu/sztarok/20190801-maganeleterol-faggattak-milak-kristofot.htmlMilák Kristófot a magánéletéről faggatták a tévékamerák előtt. TV + Sztárok--Győzött a honvágy: Kovács Lázárék hazaköltöznekhttp://www.life.hu/sztarok/20190801-gyozott-a-honvagy-kovacs-lazarek-hazakoltoznek.htmlMásfél évvel ezelőtt, munka miatt költözött Spanyolországba, Marbellára Kovács Lázár és családja. Most úgy döntöttek, hogy hazatérnek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.