Tóth Gabi nagyon megszenvedte terhessége első heteit

Tóth Gabi terhesség rosszullét várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi elárulta, nagyon megszenvedte terhessége első heteit. Ma már szerencsére jól van, sugárzóan szép kismama.

Tóth Gabi csak úgy sugárzik: a kismama a Story magazinban mutatta meg babapocakját. Az énekesnő egy hosszabb interjút is adott a lapnak, amelyben elmesélte, az első trimesztert nagyon megszenvedte, folyamatos rosszullétek kínozták.

Tudom, sok kismamát meggyötör ez a másállapot, hányinger, rosszullétek, de sajnos nekem ennél több jutott. A terhességem első három hónapja borzalmasan nehéz volt. Bár sok mindent megéltem már az életemben – hat műtét, voltam én már a halál kapujában is –, de ilyen rosszul még soha nem éreztem magam. Egy szabad órám nem volt, amikor ne lettem volna rosszul. Három hónapig folyamatosan émelyegtem, szédültem, olyan alacsony volt a vérnyomásom, hogy menni alig bírtam” – nyilatkozta az énekesnő, majd hozzátette, a 15. héten egyik napról a másikra elmúltak a rosszullétek, de azóta is nagyon érzékeny, szinte mindenen elsírja magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.