Új üzlet nyílt Klapka György egykori üzletháza helyén

Forrás: MTI/Földi Imre -
Klapka György özvegy cukrászda üzlet üzletház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cukrászda nyílt Klapka György üzletházának helyén.

Hónapokkal ezelőtt zárt be Klapka György üzletháza, és immár egy cukrászda üzemel a helyén. A hangulatos bisztrót még maga az özvegy is felkereste, mert kíváncsi volt rá.

Egy hónapja csak úgy nosztalgiából erre jöttem, akkor már dolgoztak a munkások. Megkérdeztem, ki itt a főnök? Amint kiderült, hogy Klapka özvegye vagyok, azonnal körbevezettek. A minap is betértem, akkor csomagolták ki az új asztalokat. Boldog vagyok, hogy egy ilyen csodás cukrászda és bisztró nyílt a régi üzlet helyén. Azt hiszem, a férjem is örülne, ha látná, milyen elegáns lett az egykori birodalma. Gyuri nagyon szeretett enni, én meg főzni rá. Neki is nagyon ízlene mindaz, ami itt kapható" – mondta el Kiss Mária a Blikknek.

Klapka György üzletháza helyén cukrászda nyílt Forrás: MTI/Földi Imre
Palik László örül, hogy újra tévézhethttp://www.life.hu/sztarok/20190802-palik-laszlo-orul-hogy-ujra-tevezhet.htmlPalik László elárulta, alig várta, hogy újra televíziózhasson. Új műsora hamarosan debütál a képernyőn. TV + Sztárok--11 évvel a halála után teljesen elfelejtették Antam Imrét: sírját senki sem gondozzahttp://www.life.hu/sztarok/20190802-11-evvel-a-halala-utan-teljesen-elfelejtettek-antam-imret-sirjat-senki-sem-gondozza.htmlAntal Imre július 31-én ünnepelte volna 84. születésnapját, ám úgy tűnik, hogy erről minden barátja, kollégája, de még a hozzá legközelebb álló Jenei Józsi is elfeledkezett. A Bors kilátogatott a nagy nevetettő sírjához: se egy gyertyát, se egy szál virágot nem talált.TV + SztárokOrigoKiderült: Vajna Tímea nem egyedül lakik Andy Vajna bérelt villájábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190802-vajna-timea-nem-egyedul-lakik-andy-vajna-villajaban.htmlAndy Vajna augusztus elsején ünnepelte volna 75. születésnapját. Egy budapesti hotelban rendeztek kiállítást az emlékére, ahol filmes relikviákat, posztereket, fotókat mutattak be. Az eseményen a roducer özvegye, Vajna Tímea is részt vett.TV + SztárokOrigoÍgy reagáltak Demcsák Zsuzsa szülei, mikor közölte, hogy férjhez menthttp://www.life.hu/sztarok/20190802-igy-reagaltak-demcsak-zsuzsa-szulei-mikor-kozolte-hogy-ferjhez-ment.htmlDemcsák Zsuzsa fiatal indiai férje, Krishan múlt héten érkezett meg Magyarországra, hogy elkezdjék közös életüket. Zsuzsa egy pillanatig sem aggódott azon, hogy a szülei hogyan fogadják majd új szerelmét.TV + SztárokOrigoMolnár Anikó haveri viszonyba került Michael Jackson testvérével: újra esély van a találkozásrahttp://www.life.hu/sztarok/20190801-molnar-aniko-haveri-viszonyba-kerult-michael-jackson-testverevel-ujra-esely-van-a-talalkozasra.htmlMolnár Anikó elmesélte, hogy Los Angelesben ismerkedett össze Michael Jackson testvérével, akivel haveri viszony alakult ki köztük. TV + Sztárok--Győzött a honvágy: Kovács Lázárék hazaköltöznekhttp://www.life.hu/sztarok/20190801-gyozott-a-honvagy-kovacs-lazarek-hazakoltoznek.htmlMásfél évvel ezelőtt, munka miatt költözött Spanyolországba, Marbellára Kovács Lázár és családja. Most úgy döntöttek, hogy hazatérnek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.