Kiderült: Vajna Tímea nem egyedül lakik Andy Vajna bérelt villájában

Forrás: Instagram/Vajna Timi -
Andy Vajna kiállítás sofőr Vajna Tímea bejárónő születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna augusztus elsején ünnepelte volna 75. születésnapját. Egy budapesti hotelban rendeztek kiállítást az emlékére, ahol filmes relikviákat, posztereket, fotókat mutattak be. Az eseményen a producer özvegye, Vajna Tímea is részt vett.

Timi nem mondott beszédet a kiállításon, mert nem akarta, hogy felszakadjanak a nehezen gyógyuló lelki sebek. A Blikknek elárulta, hogy esténként Andy filmjeit nézi, így emlékezik elhunyt férjére, a férje filmjein keresztül érez. A beszélgetésből az is kiderült, hogy nincs egyedül a hatalmas villában.

Vajna Tímea nem mondott beszédet a férje tiszteletére rendezett kiállításon Forrás: Instagram/Vajna Timi

"Most még velem laknak a házban a bejárónők, meg Andy sofőrje is, mert ő se tud hova menni, de magam vagyok, és annyira kilátástalan most a helyzet... hogy mi lesz... marad-e egyáltalán pénz Andy cégeiben, vagy az »okosok« mindent kimenekítenek. Nem tudom" - mondta Timi, aki a nehézségek ellenére is próbál mosolyogni.





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.