Irina Shayk meztelen testét csak egy apró fehér táska takarja – fotó

Irina Shayk fotó meztelen Bradley Cooper test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az orosz származású szupermodell megmutatta, mitől döglik a légy: ruha nélkül pózolt.

Irina Shayk a világ egyik legszebb és legkeresettebb szupermodellje. Nem is csoda, hogy Bradley Cooper fejét is elcsavarta. Kapcsolatukból egy gyönyörű kislány is született, ám a sztárpár alig egy hónappal ezelőtt sajtóközleményben tudatta a világgal: útjaik különváltak.

Sokan úgy vélték, Lady Gaga volt az oka annak, hogy a sztárpár kapcsolata megromlott, ám ezt mindkét fél tagadta. Az azonban szinte biztos, hogy egy harmadik fél vezetett a szakításhoz: állítólag Bradley félrelépett és Irina emiatt költözött el kislányukkal a közös otthonukból.

A modell legújabb fotóját látva a színész foghatja a fejét. Többen úgy vélik, az ultraszexi képekkel exének akar üzenni Shayk.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

❄️✨ #IrinaByTheKooples @thekooples

irinashayk (@irinashayk) által megosztott bejegyzés,

Lady Gaga kikészült, amiért őt hibáztatják Bradley Cooper és Irina szakítása miatt


A Csillag születik után folyamatosan arról lehetett hallani, hogy Lady Gaga és Bradley Cooper nagyon összemelegedtek a forgatás alatt. A két sztár hevesen tagadta a pletykákat, ám Lady Gaga eljegyzésének felbontása olaj volt a tűzre. Ekkor azonban még Bradley Cooper és Irina Shayk együtt voltak, ám mostanra már ők is szétmentek, és sokan Lady Gagát hibáztatják ezért. Az énekesnő pedig teljesen kiakadt emiatt.

Katalin és Vilmos kislánya, Sarolta nem akar hercegnő lenni: még csak 4 éves de máris elege vanhttp://www.life.hu/sztarok/20190803-katalin-es-vilmos-kislanyasarolta-nem-akar-hercegno-lenni-meg-csak-4-eves-de-maris-elege-van.htmlKatalin és Vilmos középső gyereke, a 4 éves Sarolta nem akar hercegnő lenni, nem kér az udvar olykor kemény szabályaiból.TV + Sztárok--Völgyi Zsuzsi és férje az első randi után 15 évig nem találkoztak: egy társkeresőn akadtak egymásrahttp://www.life.hu/sztarok/20190803-volgyi-zsuzsi-es-ferje-az-elso-randi-utan-15-evig-nem-talalkoztak-egy-tarskereson-akadtak-egymasra.htmlVölgysi Zsuzsi, a Romantik énekesnője 15 évet várt a második randira. Ez volt az oka.TV + Sztárok--Katy Perrynek több százezret kell fizetnie plagizálás miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190802-katy-perrynek-tobb-szazezret-kell-fizetnie-plagizalas-miatt.htmlDöntött a bíróság: Katy Perrynek több százezer dollárt kell fizetnie, amiért a Dark Horse című slágeréhez részleteket másolt egy rapper dalából. TV + Sztárok--Tóth Andi elköltözött Szabó Ádámtólhttp://www.life.hu/sztarok/20190802-toth-nadi-szabo-adam-osszekoltozes-veszekedes-osszeszokas.htmlKözel másfél éve van együtt Tóth Andi Szabó Ádámmal, és már lassan egy éve annak, hogy összeköltöztek. De az együttélés nem ment mindig zökkenőmentesen. TV + SztárokOrigoFotómontázson mutatta meg teste változását Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20190802-fotomontazson-mutatta-meg-teste-valtozasat-liptai-claudia-musorvezeto.htmlLiptai Claudia a tőle megszokott humorral tette közzé a Facebookján legutóbbi fotóit. TV + SztárokOrigoPalik László: "A mindennapos sportnak köszönhetően kiváló egészségnek örvendek"http://www.life.hu/sztarok/20190802-palik-laszlofuss-csalad-fuss-musorvezetoje-naponta-sportol.htmlPalik László, a Fuss, család, fuss! műsorvezetője maga is nagy sportrajongó, így a TV2 új sportrealityje igazán testre szabott feladat számára. Elmondta, nagyon várja a kiválasztott családokat. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.