Reviczky Gábor szerint barátja teljesen kiforgatta vagyonából Antal Imrét

Forrás: Máté Krisztián -
Reviczky Gábor vagyon emlék Antal Imre
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban ünnepelte volna 84. születésnapját az ország egyik leghíresebb nevettetője, Antal Imre, aki 11 évvel ezelőtt daganatos betegségben hunyt el. Sírja gondozatlanul áll, barátai pedig felháborítónak tartják, hogy senki sem viseli gondját egy ekkora művész emlékének.

Antal Imréről színésztársai emlékeztek meg 84. születésnapja alkalmából. Reviczky Gábor színész történetet mesélt a nagy nevettetőről és elárulta azt is, hogy utolsó időszakában barátja kiforgatta a vagyonából Antal Imrét.

Antal Imre (Fotó: Máté Krisztián) Forrás: Máté Krisztián

„Elképesztő memóriája volt, a Circus Maximus című darabban egy oldalnyi szöveget tudott memorizálni egyszeri olvasásra, mikor az egyik kollégánk szenvedett a memorizálással. Méltatlanul elfeledték élete utolsó éveire, csupán az RTL Klub gondolt rá, amikor a Szeszélyest forgatták. Szegény, nagyon visszahúzódó volt, az öltözőjében egyedül volt a betegsége miatt. Nagy kegyelem volt az a pár adás a csatorna részéről, ugyanis akkoriban komoly anyagi gondjai voltak, már teljesen kiforgatta mindenéből a barátja, akit úgy tudom, el is tartott. Ennek fényében szomorú, hogy legalább ilyenkor nincs friss virág a sírján” – mondta a Borsnak Reviczky Gábor.

Ennyi maradt Antal Imre hagyatékából: mindent elárvereznek

Több kincset is árverésre bocsátanak Antal Imre hagyatékából, többek között önéletrajzi könyve eredeti, írógéppel írt változatát.
Tetoválásfüggő lett Vándor Éva színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20190803-tetovalasfuggo-lett-vandor-eva-szineszno.htmlVándor Éva 5 évvel ezelőtt, 60 évesen csináltatta első tetoválását, azóta már több mint tíz borítja a testét.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huDemcsák Zsuzsa elárulta: indiai párja miatt kezdett el másokra is figyelnihttp://www.life.hu/sztarok/20190803-demcsak-zsuzsa-elarulta-indiai-parja-miatt-kezdett-el-masokra-is-figyelni.htmlDemcsák Zsuzsa indiai párja alapjaiban megváltoztatta az elmúlt időszakban botrányairól elhíresült egykori műsorvezetőt. Ezt állítja Krishan, az új kedves.TV + SztárokOrigoSaját ötletét valósítja meg Majka: új game show-t készít - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190803-sajat-otletet-valositja-meg-majka-uj-gameshowt-keszit-video.htmlHosszú tévés múlttal rendelkezik Majka, aki ezúttal saját ötlelét valósítja meg: új game show-t forgat.TV + SztárokOrigoCsobot Adél legújabb fotója láttán kiakadtak a rajongók: szerintük túl sovány az énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20190803-csobot-adel-legujabb-fotoja-lattan-kiakadtak-a-rajongok-szerintuk-tul-sovany-az-enekesno.htmlCsobot Adél két eleven kisfiú édesanyjaként folyamatosan mozgásban van. Bár az énekesnő remek formában van, rajongói aggódnak érte.TV + SztárokOrigoKaty Perrynek több százezret kell fizetnie plagizálás miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190802-katy-perrynek-tobb-szazezret-kell-fizetnie-plagizalas-miatt.htmlDöntött a bíróság: Katy Perrynek több százezer dollárt kell fizetnie, amiért a Dark Horse című slágeréhez részleteket másolt egy rapper dalából. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa férje a feleségéről vallott: "Az első igazi szerelem az életemben"http://www.life.hu/sztarok/20190802-demcsak-zsuzsa-ferje-felesegerol-vallott-az-elso-igazi-szerelem-az-eletemben.htmlDemcsák Zsuzsa és férje egy hosszabb interjúban vallottak kettejük kapcsolatáról és jövőjéről. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.