Hétvégente találkozik párjával Détár Enikő: ez az oka

Forrás: MTI -
Détár Enikő távkapcsolat szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Détár Enikő és párja lassan 6 éve alkotnak egy párt. Bár a szerelmeseknek eleinte nem jósoltak hosszú kapcsolatot, ők mégis kiállták az idők próbáját. Egyedül a munka tudja csak megnehezíteni együttléteiket.

Détár Enikő és szerelme jelenleg távkapcsolatban élnek, ugyanis a színésznő Szegedre költözött, hónapokra.

Détár Enikő csak hétvégente látja a párját Forrás: MTI

Öt éve valahogy mindig úgy alakult, hogy nem tudtam nyaralni, mindig színházi elfoglaltságaim voltak. Idén sincs ez másként, jelenleg Szegeden vagyok, a Titanicban játszom egy hónapon keresztül, le is költöztem ide. Péter angolt tanít, így hétköznap nem találkozunk, de minden hétvégén meglátogat. Szeretünk együtt lenni, de a legnagyobb titka a kapcsolatunknak, hogy elég teret adunk egymásnak. Úgy érzem, hogy az évek alatt sokat változtam” – mesélte a Ripostnak Enikő.

Détár Enikő a Rékasi Károlytól való válásáról vallott

Harminc év házasság után, hat évvel ezelőtt vált el Rékasi Károly és Détár Enikő. A színésznő most arról mesélt, hogyan élte meg azt az időszakot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.