Rita Ora tenyérnyi bikiniben sétált a tengerparton – Fotó

fotó bikini Rita Ora
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rita Ora, rajongói legnagyobb örömére, apró bikiniben mutatta meg tökéletes testét.

A koszovói származású énekesnő Ibiza gyönyörű partjain pihente ki az év fáradalmait. Követői pedig szájtátva nézegették a nyaraláson készült fotókat, amelyeken a gyönyörű énekesnő aprócska bikiniben mutatta meg tökéletes alakját.

Bikinifelsője néhány számmal kisebb, mint az énekesnő keblei, így a mellbimbóján kívül nem sokat takar.

Kínos: elhagyta a futár az énekesnő többmilliós nyakláncát

Rita Ora méregdrága nyakláncát a repülőgépen felejtette a futár.

Pszichológushoz jár Zimány Linda: szakember segítségére van szükségehttp://www.life.hu/sztarok/20190806-pszichologushoz-jar-zimany-linda-szakember-segitsegere-van-szuksege.htmlPeller Mariann vendége volt az Utazás a lelked körül című műsorban Zimány Linda, aki elmesélte, pszichológushoz jár. TV + SztárokOrigoMár öt éve, hogy nincs velünk Bajor Imre: máig felfoghatatlan a halálahttp://www.life.hu/sztarok/20190806-ot-eve-hunyt-el-bajor-imre.html57 éves korában, túlságosan is korán távozott az élők sorából Bajor Imre. Pályatársai, családja számára ma is nagy az űr, de így érezheti ezt minden színházszerető ember. TV + SztárokOrigoTöbb száz milliós luxuspartit szervez 22. születésnapjára Kylie Jennerhttp://www.life.hu/sztarok/20190806-kylie-jenner-22-szuletesnapja-rengeteg-penzbe-kerul-majd.htmlKözeledik Kylie Jenner 22. születésnapja, amire egyáltalán nem sajnálja a pénzt az üzletasszonnyá avanzsált celebritás. A helyszín egy focipálya méretű, 74 milliárd forintot érő luxusjacht lesz. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka már a családjának is bemutatta új szerelmét, Gelencsér Mátéthttp://www.life.hu/sztarok/20190806-hosszu-katinka-mar-csaladjanak-is-bemutatta-uj-szerelmet-gelencser-matet.htmlHosszú Katinka háromszoros olimpiai úszóbajnokunk a magánéletében is megtalálta a boldogságot: újra szerelmes és ezt fotókkal bizonyítja is. TV + Sztárok--Kifakadt Bruce Lee lánya: "Meghamisították édesapám emlékét"http://www.life.hu/sztarok/20190805-kifakadt-bruce-lee-lanya-meghamisitottak-edesapja-emleket.htmlBruce Lee lánya, Shannon meglehetősen felháborodott, miután megnézte a moziban Tarantino legújabb filmjét. A nő szerint meghamisították édesapja emlékét a Volt egyszer egy... Hollywood című filmben. TV + SztárokNorthfotoFöldes Eszter úgy néz ki, mintha összeverték volnahttp://www.life.hu/sztarok/20190805-foldes-eszter-ugy-nez-ki-mintha-osszevertek-volna.htmlFöldes Eszter nagyon rosszul néz ki egy fotóján: úgy tűnik, mintha összeverték volna. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.