Singh Viki kutyája stroke-ot kapott

kutya Singh Viki stroke ügyelet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy volt a rémület Singh Vikiéknél. Az énekesnő kutyája stroke-ot kapott.

Singh Viki kutyája váratlanul rosszul lett a hétvégén. Az énekesnő azonnal szólt az állatorvosnak, kiderült, hogy a kis Gracie-nek stroke-ja volt. Az ügyeleten azonnal infúzióra kötötték, és szerencsére most már jól van, de az ijedtség hatalmas volt.

Gracie jól van, úgy néz ki, hogy egy kisebb stroke-ot kapott, de ebből nem fog fel semmit, él és virul. Most napokig infúzióra kell járnunk vele. A stroke miatt a fejét kicsit furcsán tartja, ezért eleinte azt hittük, fáj a füle. Reméljük, hogy hamarosan teljesen rendbe jön, és minden visszaáll a régi rendbe” – árulta el az énekesnő a Ripostnak.

Rita Ora tenyérnyi bikiniben sétált a tengerparton: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190806-rita-ora-tenyernyi-bikiniben-setalt-a-tengerparton-foto.htmlRita Ora, rajongói legnagyobb örömére apró bikiniben mutatta meg tökéletes testét.TV + Sztárok--Pszichológushoz jár Zimány Linda: szakember segítségére van szükségehttp://www.life.hu/sztarok/20190806-pszichologushoz-jar-zimany-linda-szakember-segitsegere-van-szuksege.htmlPeller Mariann vendége volt az Utazás a lelked körül című műsorban Zimány Linda, aki elmesélte, pszichológushoz jár. TV + SztárokOrigoMár öt éve, hogy nincs velünk Bajor Imre: máig felfoghatatlan a halálahttp://www.life.hu/sztarok/20190806-ot-eve-hunyt-el-bajor-imre.html57 éves korában, túlságosan is korán távozott az élők sorából Bajor Imre. Pályatársai, családja számára ma is nagy az űr, de így érezheti ezt minden színházszerető ember. TV + SztárokOrigoÁbel Anita pirosra festette a kislánya hajáthttp://www.life.hu/sztarok/20190805-abel-anita-pirosra-festette-kislanya-hajat.htmlÁbel Anita szerint teljesen normális dolog, ha a szünidőben a lányok befestik hajukat. TV + SztárokOrigoKifakadt Bruce Lee lánya: "Meghamisították édesapám emlékét"http://www.life.hu/sztarok/20190805-kifakadt-bruce-lee-lanya-meghamisitottak-edesapja-emleket.htmlBruce Lee lánya, Shannon meglehetősen felháborodott, miután megnézte a moziban Tarantino legújabb filmjét. A nő szerint meghamisították édesapja emlékét a Volt egyszer egy... Hollywood című filmben. TV + SztárokNorthfotoPalvin Barbi a születésnapja alkalmából köszöntötte megható sorokkal a pasijáthttp://www.life.hu/sztarok/20190805-palvin-barbi-szuletesnapja-alkalmabol-koszontotte-meghato-sorokkal-a-pasijat.htmlPalvin Barbi születésnapja alkalmából közös fotóval és egy szerelmi vallomással köszöntötte a pasiját. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.