Jaksity Katának sikerült talpra állnia

Forrás: Life.hu/Zsigmond László -
talpra állás életmód Jaksity Kata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jaksity Kata életébe csőstül jött a baj, de mára sikerült talpra állnia, habár nem volt könnyű. 

Nehéz időszakon van túl Jaksity Kata, hiszen elvesztette munkahelyét, de a magánéletében is komoly gondokkal nézett szembe: elvált, emellett több szerettét is levesztette egy gyilkos kór miatt. Mára azonban sikerült talpra állnia, habár nem volt könnyű. Új vállalkozásba kezdett: életmódközpontot nyit.

Jaksity Kata talpra állt Forrás: Life.hu/Zsigmond László

az én életemben is túl sok volt a stressz.

Ripostnak

Koholák Alexa nagy lépésre szánta rá magát: új taggal bővül a családhttp://www.life.hu/sztarok/20190807-koholak-alexa-orokbefogadott-egy-menhelyi-kutyat.htmlKoholák Alexa közösségi oldalán osztotta meg a nagy hírt: örökbefogadáson gondolkodik. Az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője 28 évesen készen áll rá, hogy bővüljön a család. TV + SztárokOrigoPikáns fotót posztolt Voksán Virág, régen láttunk tőle hasonlóthttp://www.life.hu/sztarok/20190807-pikans-fotot-posztolt-voksan-virag-kitette-a-kebleit.htmlGyermeke születése óta kevesebb a kihívó, pikáns kép Voksán Virág közösségi oldalán, most viszont meglepte követőit egy fehérneműs fotóval. TV + Sztárok--Arnold Schwarzenegger tartja a lelket Vajna Timiben http://www.life.hu/sztarok/20190807-arnold-schwarzenegger-tartja-vajna-timiben-a-lelket.htmlVajna Timitől sok régi barát elfordult Andy Vajna halálát követően. Az özvegy azonban nincs egyedül, hiszen családja, és Andy egyik legjobb hollywoodi barátja tartja benne a lelket TV + SztárokOrigoBalázs Klári napokig ünnepli születésnapját: mindent megkap Korda Györgytőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190807-balazs-klari-napokig-unnepli-szuletesnapjat-mindent-megkap-korda-gyorgytol.htmlBalázs Klári komolyan veszi a születésnapját, az ünneplés napokig tart, a férje pedig elhalmozza őt mindenféle ajándékkal. TV + SztárokOrigoImádják a férfiak Alexis Ren modell formás fenekét – Fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20190806-imadjak-a-ferfiak-alexis-ren-modell-formas-feneket.htmlImádják a férfiak Alexis Ren modell formás fenekét. TV + SztárokOrigoBikinis fotót posztolt a TV2 sztárja, Horváth Grétahttp://www.life.hu/sztarok/20190806-bikinis-fotot-posztolt-a-tv2-sztarja-horvath-greta.htmlHátulról, apró bikiniben fotózták az Ázsia Expressz 2 sztárját, Horváth Grétát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.