Pintácsi Viki párkapcsolat válás szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szandi testvére, Pintácsi Viki elárulta, hogyan talált rá újra a szerelem.

Tavaly öt év után vált el férjétől Pintácsi Viki. A 48 éves énekesnőre azonban váratlanul és nagyon gyorsan rátalált újra a szerelem. Most a TV2 műsorában elárulta, új kedvesének, a Peet Project gitárosának, Závodi Attilának egy kicsit győzködnie kellett őt, mert még úgy érezte, nem áll készen egy hosszú távú párkapcsolatra. Végül azonban beadta a derekát, és most boldogabb, mint valaha.

Én nem kerestem a szerelmet egyáltalán. Nyilván, ha az ember olyan helyzetben van, hogy meghoz egy nehéz döntést, és elválik, én azt gondolom, kevés az a nő vagy férfi, aki rögtön új szerelmet szeretne találni. Ez így alakult, viszont azt gondolom, ha már így alakul, azt érdemes befogadni. Egyébként ez nem ment egyik percről a másikra, szóval Ati azért győzködött egy kicsit. Nem is voltam még kész erre a dologra, nem voltam benne biztos, hogy azonnal egy tartós kapcsolatot szeretnék... "

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.