Súlyos baleset érte a Bezár a bazár! játékosát

játékos TV2 baleset Majka Bezár a bazár (vetélkedő)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos balesetéről mesélt a Bezár a bazár! egyik játékosa.

Két új játékos érkezik a Bezár a bazár! stúdiójába ma este, akik a műsor előzetesében elárulták, hogyan osztják el egymás között a feladatokat: Eszti fog a nyereményekért vadászni, Tomi pedig a kérdésekre válaszol, őt ugyanis nemrég súlyos baleset érte munka közben.

Igen, mivel ő egy kicsit elflexelte a lábát... - mesélte Eszti.

Megrövidítettem a lábamat... Belevágtam... Meg ráadásul bele is tettem ilyen jó kis fogastárcsát, biztos, ami biztos..." - árulta el most már nevetve a férfi.

Tangában mutatta meg formás fenekét Dér Heni – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190807-tangaban-mutatta-meg-formas-feneket-der-heni.htmlDér Heni egy napozós fotót tett közzé a közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoHosszú Katinkára tüzelőanyagként hat az új szerelemhttp://www.life.hu/sztarok/20190807-hosszu-katinkara-tuzeloanyagkent-hat-az-uj-szerelem.htmlHosszú Katinka már egy ideje sugárzik a boldogságtól új szerelme mellett, most pedig az is kiderül, milyen hatással van teljesítményére a kapcsolat. TV + Sztárok--Miniruhában élvezi a nyarat Hargitai Beahttp://www.life.hu/sztarok/20190807-hargitai-bea-miniruhaban-elvezi-a-nyarat.htmlHargitai Bea ezúttal egy fekete miniruhában mutatta meg tökéletes alakját. A 36 éves modell bomba formában van. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huMai napig gyászolja édesapját Gregor Bernadetthttp://www.life.hu/sztarok/20190807-gregor-bernadett-mai-napig-gyaszolja-edesapjat.htmlGregor József operaénekes, Gregor Bernadett édesapja 2006-ban hunyt el. Hiába telt el azóta tizenhárom év, a színésznő mai napig szívében őrzi édesapját, akit rajongásig szeretett. TV + Sztárok--Szabó Erika őszinte vallomása: "Sok szorongást és félelmet elengedtem"http://www.life.hu/sztarok/20190807-szabo-erika-oszinte-vallomasa-arrol-mennyit-valtozott-az-utobbi-idokben.htmlA 34 éves színésznő sok munkája ellenére is rendkívül élvezi az életet, úgy érzi, most kiegyensúlyozottabb mint valaha. Saját bevallása szerint sok szorongástól és felelemtől szabadult meg az elmúlt évben, és sokkal inkább kinyílt. TV + SztárokOrigoBikinis fotót posztolt a TV2 sztárja, Horváth Grétahttp://www.life.hu/sztarok/20190806-bikinis-fotot-posztolt-a-tv2-sztarja-horvath-greta.htmlHátulról, apró bikiniben fotózták az Ázsia Expressz 2 sztárját, Horváth Grétát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.