Szabó Erika őszinte vallomása: "Sok szorongást és félelmet elengedtem"

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
szorongás Szabó Erika változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 34 éves színésznő sok munkája ellenére is rendkívül élvezi az életet, úgy érzi, most kiegyensúlyozottabb, mint valaha. Saját bevallása szerint sok szorongástól és félelemtől szabadult meg az elmúlt évben, és sokkal inkább kinyílt. 

Szabó Erika a Lokálnak mesélt arról, hogy megtanult nemcsak a jövőre, hanem a jelen pillanatra is koncentrálni, ráadásul rengeteg félelemtől sikerült megszabadulnia az elmúlt időszakban, aminek következtében spontánabb, kiegyensúlyozottabb lett.

Szabó Erika megtanult a jelenben élni. Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Az elmúlt egy évben nagyon sok szorongást és félelmet elengedtem. Korábban mindig a jövőre, a következő feladatra koncentráltam, és elfelejtettem megélni a pillanatokat. Most spontánabb vagyok, simán igent mondok olyan lehetőségekre, amiket korábban visszautasítottam volna. Egyre jobban szeretem például az extrém sportokat, sziklát mászom és búvárkodom, amiből a vizsgát is letettem" - mesélte a Balatoni Nyár műsorvezetője a Lokálnak.

Végleg szakított Aurelio és Dominikahttp://www.life.hu/sztarok/20190807-vegleg-szakitott-aurelio-es-dominika.htmlÚgy tűnik, nincs visszaút Dominika és Aurelio számára. Végleg szakítottak.TV + SztárokOrigoHeidi Klum nem szégyenlős: topless napozotthttp://www.life.hu/sztarok/20190807-heidi-klum-topless-napozott-megmutatta-pucer-melleit.htmlHeidi Klum és férje a 16 évvel fiatalabb Tom Kaulitz másodszor is kimondták a boldogító igent, méghozzá Capri szigetén. A párocska azóta is ott nyaralgat a legnagyobb boldogságban, de jóval kevesebb ruhában. TV + Sztárok--Heroinista múltjáról vallott Szabó Győzőhttp://www.life.hu/sztarok/20190807-heroinista-multjarol-vallott-szabo-gyozo.htmlSzabó Győző elárulta, néha még eszébe jut heroinista múltja. TV + SztárokOrigoKoholák Alexa nagy lépésre szánta rá magát: új taggal bővül a családhttp://www.life.hu/sztarok/20190807-koholak-alexa-orokbefogadott-egy-menhelyi-kutyat.htmlKoholák Alexa közösségi oldalán osztotta meg a nagy hírt: örökbefogadáson gondolkodik. Az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője 28 évesen készen áll rá, hogy bővüljön a család. TV + SztárokOrigoBalázs Klári napokig ünnepli születésnapját: mindent megkap Korda Györgytőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190807-balazs-klari-napokig-unnepli-szuletesnapjat-mindent-megkap-korda-gyorgytol.htmlBalázs Klári komolyan veszi a születésnapját, az ünneplés napokig tart, a férje pedig elhalmozza őt mindenféle ajándékkal. TV + SztárokOrigoBikinis fotót posztolt a TV2 sztárja, Horváth Grétahttp://www.life.hu/sztarok/20190806-bikinis-fotot-posztolt-a-tv2-sztarja-horvath-greta.htmlHátulról, apró bikiniben fotózták az Ázsia Expressz 2 sztárját, Horváth Grétát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.