Tangában mutatta meg formás fenekét Dér Heni – Fotó

napozás popsi fenék Dér Heni tanga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dér Heni egy napozós fotót tett közzé a közösségi oldalán.

Dér Heni a közösségi oldalán villantotta meg napbarnított bőrét, és valami mást is: a formás fenekét. A csinos énekesnő a vízparton fekszik hason, fején pedig egy méretes szalmakalap.

Persze a rajongóknak egyből a hátsójára tévedt a szemük, meg is jegyezték kommentben, mennyire jól néz ki.

Miniruhában élvezi a nyarat Hargitai Beahttp://www.life.hu/sztarok/20190807-hargitai-bea-miniruhaban-elvezi-a-nyarat.htmlHargitai Bea ezúttal egy fekete miniruhában mutatta meg tökéletes alakját. A 36 éves modell bomba formában van. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huSzabó Erika őszinte vallomása: "Sok szorongást és félelmet elengedtem"http://www.life.hu/sztarok/20190807-szabo-erika-oszinte-vallomasa-arrol-mennyit-valtozott-az-utobbi-idokben.htmlA 34 éves színésznő sok munkája ellenére is rendkívül élvezi az életet, úgy érzi, most kiegyensúlyozottabb mint valaha. Saját bevallása szerint sok szorongástól és felelemtől szabadult meg az elmúlt évben, és sokkal inkább kinyílt. TV + SztárokOrigoKiderült, mit csinált az éneklés előtt Zoltán Erikahttp://www.life.hu/sztarok/20190807-kiderult-mit-csinalt-az-enekeles-elott-zoltan-erika.htmlKiderült, hogy korábban Karda Bea háttértáncosa volt Zoltán Erika. TV + Sztárok--Végleg szakított Aurelio és Dominikahttp://www.life.hu/sztarok/20190807-vegleg-szakitott-aurelio-es-dominika.htmlÚgy tűnik, nincs visszaút Dominika és Aurelio számára. Végleg szakítottak.TV + SztárokOrigoHeidi Klum nem szégyenlős: topless napozotthttp://www.life.hu/sztarok/20190807-heidi-klum-topless-napozott-megmutatta-pucer-melleit.htmlHeidi Klum és férje a 16 évvel fiatalabb Tom Kaulitz másodszor is kimondták a boldogító igent, méghozzá Capri szigetén. A párocska azóta is ott nyaralgat a legnagyobb boldogságban, de jóval kevesebb ruhában. TV + Sztárok--Imádják a férfiak Alexis Ren modell formás fenekét – Fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20190806-imadjak-a-ferfiak-alexis-ren-modell-formas-feneket.htmlImádják a férfiak Alexis Ren modell formás fenekét. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.