10 óra forgatás után készített fotót a férje Liptai Claudiáról

Forrás: Liptai Claudia - Instagram -
fotó forgatás Liptai Claudia színészet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia 10 óra munka után egy vicces fotóval zárta a napot.

Liptai Claudia újra színésznőként dolgozik, nagyon szereti a munkáját, ugyanakkor nem tagadja, bizony megterhelő a napi 10 órányi forgatás. Humorérzékét azonban akkor is megőrzi, ha nagyon fáradt: legutóbb egy olyan vicces fotót töltött fel a közösségi oldalára, amelyen egy papírdoboz van a fejére húzva.

10 óra forgatás után játszás közben ez a vállalható kép rólam. De az a vicc, hogy amikor Ádám elkattintotta a fotót még a dobozban is mosolyogtam. Hiába a rutin meg az évek" – írta a képhez.

Anyaszült meztelenül fotózta a férje Pirner Almáthttp://www.life.hu/sztarok/20190808-anyaszult-meztelenul-fotozta-ferje-pirner-almat.htmlPirner Alma a férjével kettesben romantikázik, a kis kiruccanásról pedig most egy szexi fotót is megosztott magáról. TV + Sztárok--Galambos Bogi az édesapja áramlopási ügyéről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20190808-galambos-bogi-edesapja-aramlopasi-ugyerol-vallott.htmlGalambos Bogi először mesélt arról, mit gondol édesapja áramlopási ügyéről. TV + SztárokOrigoPintér Tibor: "Jenifer alapvetően gátlásos lány"http://www.life.hu/sztarok/20190808-pinter-tibor-jenifer-alapvetoen-gatlasos-lany.htmlPintér Tibort nem zavarja, ha barátnője, Ilyés Jenifer bikinis képet posztol. Sőt! TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huVajna Timi: "Félek, hogy egy csóróba szeretek bele"http://www.life.hu/sztarok/20190808-vajna-timi-felek-hogy-egy-csoroba-szeretek-bele.htmlVajna Timi elárulta, fél attól, hogy egy olyan férfiba szeret majd bele, aki anyagilag nem áll jól. TV + SztárokOrigoFeladta a leckét Sebestyén Balázsnak a fia: Ed Sheerannel kell szelfit készítenie a Szigetenhttp://www.life.hu/sztarok/20190807-feladta-a-lecket-sebestyen-balazsnak-a-fiaed-sheerannel-kell-szelfit-keszitenie-a-szigeten.htmlSebestyén Balázs fia alaposan feladta a leckét édesapjának: azt kérte, hogy amíg ő nyaral, készítsen szelfit kedvencével, Ed Sheerannel. TV + SztárokOrigoBrad Pitt hasonmásaként keresi kenyerét az angol építőmunkás, Nathan Meads – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190807-brad-pitt-hasonmasakent-keresi-kenyeret-az-angol-epitomunkas-nathan-meads-foto.htmlEgy angol férfi egy az egyben úgy néz ki, mint a világsztár Brad Pitt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.