Sziget Fesztivál Sziget Fesztivál 2019 szelfi Ed Sheeran Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs Ed Sheerannel szelfizett a Sziget Fesztivál első napján.

Sebestyén Balázst ismét sokan irigylik: a népszerű rádiósnak sikerült elcsípnie a Sziget Fesztivál első napján a telt házas koncertet adó Ed Sheerant. Bár ő maga sem volt benne biztos, hogy összejön a közös fotó, végül kitartó volt, és szelfizhetett a világsztárral.

Mutatjuk!

Szulák Andrea bikinis fotót posztolt nyaralásárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190808-szulak-andrea-bikinis-fotot-posztolt-nyaralasarol.htmlSzulák Andrea a közösségi oldalán adott egy kis ízelítőt horvátországi nyaralásából. TV + Sztárok--A Balaton-parton fotózták bikiniben Kárpáti Rebekáthttp://www.life.hu/sztarok/20190808-a-balaton-parton-fotoztak-bikiniben-karpati-rebekat.htmlBikiniben mutatta meg magát Kárpáti Rebeka. TV + SztárokOrigoPucér videót posztolt magáról Salma Hayekhttp://www.life.hu/sztarok/20190808-pucer-videot-posztolt-magarol-salma-hayek.htmlSalma Hayek pucéran mártózott meg a tengerben. TV + Sztárok--Így buliztak a Sziget Fesztivál első napján a hazai hírességekhttp://www.life.hu/sztarok/20190808-igy-buliztak-a-sziget-fesztival-elso-napjan-a-hazai-hiressegek.htmlMár a legelső napon telt házas volt a Sziget Fesztivál, amelynek csúcspontja kétségtelenül az Ed Sheeran-koncert volt. Természetesen az eseményre a hazai celebvilág krémje is kilátogatott. Mutatjuk, hogyan buliztak a hírességek! TV + SztárokOrigoAnyaszült meztelenül fotózta a férje Pirner Almáthttp://www.life.hu/sztarok/20190808-anyaszult-meztelenul-fotozta-ferje-pirner-almat.htmlPirner Alma a férjével kettesben romantikázik, a kis kiruccanásról pedig most egy szexi fotót is megosztott magáról. TV + Sztárok--Negyedik gyermeke édesanyjával is szakított Mészáros Árpád Zsolt: de máris itt az új szerelemhttp://www.life.hu/sztarok/20190808-negyedik-gyermeke-edesanyjaval-is-szakitott-meszaros-arpad-zsolt-de-maris-itt-az-uj-szerelem.htmlTavaly halasztotta el az esküvőjét Mészáros Árpád Zsolt és a legkisebb gyerekének édesanyja. Eleinte azt mondták, nincs gond, később a színész arról nyilatkozott, hogy problémáik vannak, most pedig kiderült: szakítottak. TV + SztárokRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.